Daily foto’s #5

Behalve recepten delen vind ik het ook leuk als je mij een beetje leert kennen. Waarom? Geen idee :). Zelf vind ik het altijd heel leuk om foto dagboekjes te bekijken van andere bloggers, dus vandaag deel ik er zelf weer een. Gek eigenlijk, dat het leuk is om foto’s van iemand zijn dagelijkse dingen te bekijken, terwijl je diegene helemaal niet kent. Maar goed, aangezien deze ‘daily foto’s’ vaak worden bekeken blijkt dat ook jij het leuk vind om te zien. Daarbij vind ik het leuk om te delen, nooou perfect!

Kijk mee naar wat foto’s van de afgelopen tijd..

daily foto's 5

Vorige maand zijn mijn vriend en ik een weekendje weg geweest. Ik had een bon gekocht via Vakantieveilingen.nl waarbij je kon kiezen uit 60 Fletcher hotels. Dus ik dacht, leuk! Maaaaar bleek dat je op heel weinig data terrecht kon in een hotel en ook nog in plaatsen waarvan je denkt, wat moet ik daar?! Nou op deze manier kwamen wij terecht in een plaatsje vlakbij Deventer. Ik had daarom van deze stad niks verwacht, maar oooo wat was het leuk! Ga zeker nog een keer terug naar Deventer. Zoveel leuke winkeltjes en koffiezaakjes, love it! Deze foto is gemaakt in het winkeltje ‘Holy Cow’. Ik heb hier wat leuke dingen gekocht die ik binnenkort op mijn blog zet.

 

daily foto's 5

Deze cd kreeg ik van mijn lieve vriend. Super lief, helaas was ik de cd al een paar weken kwijt. Onze dochter ‘verstopt’ altijd van alles in bakjes, in zakjes, weer in een bakje en dan onder de bank. Hierdoor was ik mijn favoriete cd al een tijdje kwijt. Gelukkig weer gevonden!

 

daily foto's 5

Ik kocht dit lieve setje kleding bij de HEMA. Toen mijn mini-me nog een baby’tje was kocht in de hele HEMA leeg maar sinds ze maat 98 heeft vind ik de kleding niet zo leuk meer. Maar dit setje vond ik zooo leuk, houd van dit kleurtje! Leuk rokje erbij en ze heeft weer een leuk outfitje.

 

daily foto's 5

Als ik door de foto’s op mijn telefoon kijk zie ik dat bijna alle foto’s of van eten is, of iets dat met eten te maken heeft haha. Zo zette ik deze kitchen-tool bij de Xenos op de foto. Ben zelf geen fan van een gepocheerd eitje maar voor de liefhebber is dit denk ik heel handig.

 

daily-fotos-5.2

Ik vind het altijd leuk om even bij de kringloop te kijken. Ik ben namelijk altijd opzoek naar leuke bordjes en bakjes. Al maanden probeer ik een goedkope marmeren plaat te scoren bij de kringloop, helaas nog niet gelukt.

 

daily-fotos-5.6

Wist je dat de Action veel goedkope superfoods en ander hip eten verkoopt? Ik niet! Nou ben ik niet zo van de superfoods enzo maar voor de liefhebber; bij de Action is het heel goedkoop!

 

daily-fotos-5.9

Vorige week waren wij even bij de mediamarkt omdat ik een nieuw toetsenbord nodig had voor bij mijn laptop. Aangezien ik ook bijna een nieuwe telefoon mag omdat mijn abonnement afloopt keek ik hier ook even. Ik kon het natuurlijk niet laten om op meerdere telefoons mijn website even op de voorgrond te zetten :D.

 

daily-fotos-5.8

Ook nog even een rondje IKEA gedaan. Altijd leuk. Het was trouwens verassend rustig op de zaterdag dat wij er waren, scheelt weer. Niemand vind schuifelen voor de gangpaden een leuke dagbesteding :). Ik kocht uiteindelijk niks. Alleen een paar afwasborstels en broodbakjes haha.

 

Nou dit waren mijn foto’s weer van de afgelopen 2 weken. Uiteraard heb ik veeeeel meer foto’s maar deze staan allemaal al op mijn Instagram account. Mocht je het leuk vinden, dan kan je mij hier altijd gaan volgen. Vind ik leuk!

 

 

Volg jij EASYDAILYFOOD al op social Media?
Facebook Twitter Pinterest Instagram

 

easy daily foodHi,

Wat leuk dat jij hier bent!

Ik deel hier al mijn lekkere, makkelijke en gezonde recepten! Denk aan een gezonde tiramisu, een snelle speculaas cheesecake en nog veel meer 😀

Daarnaast deel ik veel tips & tricks over afvallen zonder dieet. Bekijk hiervoor vooral ook even mijn ebook!

Zoek je een specifiek recept? Via de zoekfunctie rechts bovenin kan je het makkelijk vinden. Verder kan je hier van alles vinden, van lekkere weekmenu’s tot gezonde snacks en toetjes.

ENJOY!

-X- Marijke

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022