Daily foto’s #6 – Groot nieuws & dagelijkse dingen!

daily foto's

Het is al weer heeeeel lang geleden dat het vorige persoonlijke artikel online kwam met foto’s. De laatste tijd kwamen er eigenlijk alleen maar recepten online. In de tussen tijd is EASY DAILY FOOD behoorlijk gegroeid dus het leek mij leuk om ook voor de ‘nieuwe bezoekers’ een soort kijkje achter de schermen te geven. Ik merk dat ik het zelf erg leuk vind om een blogger achter een website een beetje beter ‘te leren kennen’. Dit keer in Daily foto’s, foto’s van de afgelopen tijd met onder andere groot nieuws, jaja ik hou het spannend. Benieuwd wat het grote nieuws is? Lees dan snel even verder 😉

 

daily-foto's-6-6

Elke ochtend ontbijt ik met simpele crackers, of een bakje cornflakes of deze magere ontbijt smoothie. De laatste tijd is de smoothie toch wel mijn favoriet! Dit maak ik dan ook bijna elke ochtend. Om de dag al multitaskend te beginnen bekeek ik meteen wat ladekasten van de IKEA voor onze zolder. Deze zijn wij namelijk aan het opknappen.

 

daily foto's

Al tiiiiijden was ik opzoek naar een mooie retro prullenbak. Ik had er een van Wesco gezien maar die zijn rond de 300 euro en dat vond ik toch iets teveel van het goede. De verkoper van zei toen dat een prullenbak wel een echte eyecatcher is (verkooppraatje natuurlijk maar toch). Daar ging ik eens over nadenken en inderdaad, de prullenbak staat altijd vol in het zicht! Toen ik een mailtje kreeg van de Retro company voor een samenwerking was ik dolblij toen ik een mooie retro prullenbak toegesturd kreeg. Deze staat sindsdien te pronken in onze keuken, zo blij! Een uitgebreide review lezen? Dat kan hier.

 

daily foto's

De dagelijkse dingen gaan natuurlijk ook gewoon door, thuis wordt er de laatste tijd veel gespeeld met lego. Die vonden wij nog op zolder bij mijn ouders en ook de ouders van mijn vriend had nog enorm veel lego. Ik vind er zelf niks aan maar mijn vriend en onze dochter maken er de leukste dingen mee.

 

dailt foto's
Bron

Oké hier komt ‘ie het grote nieuws.. In april verwachten wij ons tweede kindje! Jeeeeej! Super blij en alles gaat heel goed. Inmiddels ben ik bijna 18 weken zwanger en voel ik mij gelukkig top. De mensen die mij kennen weten dat ik nog jaren rug/bekken pijn heb gehad na de eerste. Dus het blijft spannend hoe het dit keer zal gaan. Maar tot nu toe voel ik mij gelukkig goed. Ik moet er wel echt om denken dat ik niet zwaar til e.d. maar dat hoort erbij. De baby groeit ook goed en dat is natuurlijk het aller belangrijkste :D.

 

 

daily foto's

 

Afgelopen week naar Amersfoort geweest om test ritjes te maken met verschillende bakfietsen. Lijkt mij namelijk de enige manier om straks met onze dochter (die dan net 4 is) en een baby in een maxicosi een beetje mobiel te blijven. Wij wonen vlakbij de basisschool waar onze dochter naar toe gaat. Het is daarom onhandig om steeds alles in de auto te zetten om haar op te halen. Het gaat waarschijnlijk deze bakfiets worden! Nu al zin in 😉 Iemand toevallig ervaring met dit type bakfiets? Hij lijkt ons ideaal.

 

daily foto's

Deze week deed ik nog even een rondje Action, ik zag zoveel leuke Kerst spulletjes zoals deze mok. Eerst de zolder maar eens goed doorzoeken wat wij allemaal aan kerst spullen hebben voordat ik nieuwe koop. Ik vergeet altijd wat ik allemaal heb, aangezien het alweer een jaar geleden is dat het allemaal in de kamer stond.

 

daily foto's

Een minder leuke verassing deze week was dat ik voor een dichte deur stond. Een paar weken geleden hadden wij een nieuw slot gekocht en erop gezet. Werkte prima, tot ik thuis kwam en het slot maar door bleef draaien. Stond ik dan in de vries kou met mijn dochter en alle boodschappen. Uiteindelijk een slotenmaker gebeld en het slot moest er helemaal uit geboord worden, dat werd nogal een duur grapje. Zo zonde van het geld maarja je moet toch weer naar binnen ;).

 

 

daily foto's

Gister ging mijn vriend met onze dochter even naar de intocht van Sinterklaas in ons dorp. Het was ontzettend koud dus zodra de boot voorbij gekomen was wou ze meteen weer naar huis haha. Ach ja heeft ze Sinterklaas toch even gezien.

 

Binnenkort zal ik ook een aantal zwangerschap gerelateerde blogs online zetten, o.a. met mijn huidige food cravings en leuke babyshower hapjes! Stay tuned 😉

 

 

profiel foto instagram

Hi,

Leuk dat jij er bent! Ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Ik laat jou graag zien dat je zelfs met deze makkelijke en lekkere recepten gewoon kan afvallen.

Bekijk mijn duidelijke stappenplan hier!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop