DAILY FOTO’S #7 – Babykamer af & eten uitproberen!

easy daily food

Het is zo ontzettend cliché maar ik begin deze daily foto’s met het zinnetje ‘man man wat gaat de tijd snel zeg’! De laatste daily foto’s kwam rond de Sinterklaas tijd online en dat is toch echt al een hele tijd geleden. Inmiddels ben ik alweer bijna 31 weken zwanger en duurt het dus niet lang meer voordat ons tweede kindje komt. Zo spannend en leuk!

 

easy daily food

Sinds ik ongeveer 20 weken zwanger ben heb ik al aardig ‘last’ van nesteldrang hierdoor is eigenlijk alles zo’n beetje klaar voor de baby. Nu is dan ook eindelijk de babykamer helemaal klaar. Ik had gekozen voor grijs, wit met geel op de babykamer maar besloot toch voor mint groen te kiezen. Deze kleur hebben wij ook op de muur beneden en vind ik nog steeds super mooi. Het leuke handgeschilderde leeuwtje kocht ik bij huisjeno56 via instagram, echt een aanrader om even te gaan kijken! Ook kocht ik er een houten ster bij met de babynaam erop. Maar die moet natuurlijk nog even geheim blijven dus die staat niet op de foto 😉

 

Om in babythema te blijven, deze super toffe luiertaart kreeg ik van mijn vriendinnetje Cindy. Het is een motor van luiers! Ik had beter even een foto van de voorkant kunnen maken want dan zie je nog beter hoe mooi die is geworden. Super lief!

 

easy daily foodNatuurlijk moeten er ook gewoon boodschappen gedaan worden. De laatste tijd doe ik alleen een paar boodschappen voor het avond eten en mijn vriend doet dan 1 of 2x per week de rest. Zo grappig om te zien hoe mijn dochtertje héél precies het eten op elkaar stapelt in het mandje. Als ik dan vanuit het schap iets in het mandje gooi gaat ze alles reorganiseren zodat het precies past haha, net haar vader die is ook zo ontzettend netjes.

 

easy daily foodSinds ongeveer een jaar of 8 eet ik geen vlees meer. Iets wat ik eigenlijk als enige echt heel erg mis zijn die lekkere saucijzen broodjes. Oooo en dan het liefst van de HEMA, lekker knapperig en vet. Heerlijk. Toen ik deze vegetarische saucijzen broodjes tegen kwam bij de Jumbo kon ik dan ook niet wachten om ze te proberen. Helaas vielen ze nog al tegen. Het ‘worstje’ had een hele aparte smaak en tegelijkertijd heel smaakloos. Nou zag ik dat ‘de vegetarische slager’ ze ook verkoopt dus ga ik die ook nog even proberen. Iemand ervaring mee?

 

easy daily food

 

Vorig weekend logeerde onze dochter bij opa en oma en zijn wij samen naar Groningen geweest. Ik ben echt verliefd op Groningen. Toen mijn vriend en ik net verkering kregen studeerde hij nog in Groningen en woonde hij in de binnen stad. Zo leuk om hier samen weer naar toe te gaan. We gingen lunchen bij een eetcafé waar ze falafel op het menu hadden staan, lekker!

 

easy daily food

Toen ik deze foto op instagram plaatste kreeg ik zoveel leuke reacties haha. Mijn dochter is gek op verkleden en dan vooral als politieagent. Het varken moest er dit keer aan geloven en werd stevig vastgemaakt op de stoel. Ik maakte nog een foto waarbij zij als trotse politieagent naast het varken staat, die is eigenlijk nog grappiger!

 

easy daily food

Eindelijk, eindelijk, eindelijk kochten wij een nieuw kleed. Wij hebben jaaaaren een simpel zwart kleed van de IKEA gehad (zie foto hierboven) en ik kon nooit een mooi kleed vinden om deze te vervangen. Of nou ja, ik kon wel mooie kleden vinden maar die zijn dan meteen rond de 300-500 euro en ja met kleine kinderen in huis ga ik niet zoveel geld uitgeven aan een kleed. Dit kleed bestelde wij bij de Karwei en zijn er zo blij mee. Meteen stuk lichter in huis zonder het donkere kleed.

 

easy daily food

Dat het kleed prima werkt als ondergrond voor op de foto zie je hier haha. Ik ontving een lekker pakketje met 2 nieuwe producten van Koopmans. Terwijl ik dit typ staat de appel-karamel cake in de oven, ben benieuwd!

 

easy daily food

Op dagen dat ik mij niet zo lekker voel door de zwangerschap, lees:MOE MOE MOE, vind ik het voor mini-me toch leuk om even weg te gaan. De kinderboerderij heeft een heel leuk en overzichtelijk binnen gedeelte. Perfect voor een dag als het minder mooi weer is!

 

easy daily food

Ik sluit deze daily foto’s af met een foto van een van mijn favoriete tussendoortjes momenteel. De blauwe bessen zijn de laatste tijd overal in de aanbieding (anders vind ik ze veeeeel te duur). Lekker door de kwark met amandelen, beetje honing en kokosrasp. Vult goed en lekker gezond!

 

Leuk dat je even hebt meegekeken en gelezen naar wat persoonlijke foto’s van de laatste weken! De volgende daily foto’s laat dit keer niet weer zo lang op zich wachten :). Meer persoonlijke foto’s zien? Volg EASY DAILY FOOD dan op Instagram!

 

 

profiel foto instagram

Hi,

Leuk dat jij er bent! Ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Ik laat jou graag zien dat je zelfs met deze makkelijke en lekkere recepten gewoon kan afvallen.

Bekijk mijn duidelijke stappenplan hier!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop