Daily foto’s #8 – Momlife

daily-foto's-8-kop

Zo daar was ik weer! Het is even rustig geweest op EASY DAILY FOOD omdat vorige maand mijn zoontje geboren is. Als je vaker op mijn blog komt zal je dit niet ontgaan zijn. Op instagram deelde ik al een aantal foto’tjes van de kleine man. Ik dacht het is wel weer eens tijd voor ‘daily foto’s’, niet dat mijn leven momenteel erg interessant is. Ik ben namelijk eigenlijk alleen nog maar thuis omdat het herstellen van de bevalling iets langer duurt dan verwacht. Maar toch gaat het elke dag beter dus het duurt vast niet lang meer voordat ik er weer helemaal ben ๐Ÿ˜€

 

Onze kleine man was op deze foto alweer 1 maand oud! Inmiddels alweer bijna 6 weken oud zelfs. Wat gaat de tijd toch snel met baby’tjes.

 

Afgelopen zondag was het Moederdag! Ik kreeg een prachtig zelfgemaakte kaars waar mijn dochtertje zo trots op was, echt te schattig. Ze had het in de week voor Moederdag nergens anders meer over. Zo vertelde ze hoe de kaars er uit zag en wat ze er allemaal op had gemaakt. Vraagt ze daarna ‘maar ik heb nog niks verteld over hoe de kaars eruit ziet toch? Want dat is een verassing hoor‘. Zo cute! Ook maakte ze samen met papa deze lekkere moederdagtaart!

 

Deze groente lasagne heb ik inmiddels al een paar keer gemaakt en is echt groot favoriet hier in huis. Makkelijk van te voren klaar te maken en hoeft dan alleen nog maar in de oven. Ideaal want dan kan ik deze klaarmaken als de kleine even slaapt. Zodat wanneer hij onrustig is ik niet meer in de keuken hoef te staan. Het recept is van Beaufood en kan je hier vinden.

 

Dit is onze kleine man met op de achtergrond de ziekenhuis vloer. Onze kleine vriend is namelijk ontzettend onrustig en huilt heel erg veel. Omdat onze dochter ook last had van verboren reflux als baby waren wij er dit keer iets eerder bij en hebben medicijnen gekregen. Het lijkt echter nog steeds niet veel beter met hem te gaan en hij huilt gemiddeld zo’n 5 uren per dag. Best pittig maar we hopen dat de medicijnen gaan helpen. Bij onze dochter hielp het erg goed namelijk dus wij hebben goede hoop :).

 

Winkelen is er nog niet echt bij maar toen ik even iets op moest halen bij de etos ging ik even de zeeman in die er naast zit en kocht deze 2 ondergrondjes voor in de weekmenu’s! Ik maak namelijk de foto’s van het avond eten vaak op dezelfde ondergrond. Leuk om even af te wisselen en ze kosten maar 1,50 geloof ik.

 

Thank god voor online shoppen haha. Tijdens de zwangerschap heb ik veel dezelfde kleding aan gehad en kon dan ook niet wachten om nieuwe kleding te kopen nu. Doordat winkelen nog wat lastig is, is online shoppen de uitkomst. Nou moet ik zeggen dat ik vaak veel in mijn mandje stop en uiteindelijk maar weinig koop, maar goed. Vast herkenbaar haha.

 

Bij de wehkamp kocht ik deze toffe sneakers voor mijn dochtertje. Zij houd namelijk van stoer en niet van roze en glitters enzo, lijkt op haar moeder haha. Een week voor de bevalling had ik nieuwe witte gympen voor haar gekocht maar die zagen er na 2 weken op school zoooo slecht uit dat het leek alsof ze die al 3 jaar aanhad. Tijd voor nieuwe gympen, dit keer veilig zwart :D.

 

Mijn lieve ventje net na de fles.ย Hele dagen lekker om tutten met de kleine.

 

Het eerste babypakje wat al te klein is geworden, man wat gaat de tijd snel zeg. Hij is alweer flink gegroeid en in de lengte zelfs al 4 cm.

 

Zoveel toffe kraam cadeaus gekregen. Onder andere dit toffe wolk lampje en batman spaarpotje. Staat zo leuk!

 

Meestal heb ik thuis de radio aan via de tv maar als ik achter de laptop zit heb ik sinds kort een nieuwe favoriete playlist. Namelijk die van Kygo! Vind deze muziek echt zo tof, deze staat inmiddels op repeat en ben het nog steeds niet zat haha.

 

 

Dit waren de foto’s van de afgelopen 2 weken. Meer foto’s zien? Volg mij dan hier op instagram! Vind ik leuk ๐Ÿ™‚

 

 

 

 

 

profiel foto instagram

Hi,

Leuk dat jij er bent! Ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Ik laat jou graag zien dat je zelfs met deze makkelijke en lekkere recepten gewoon kan afvallen.

Bekijk mijn duidelijke stappenplan hier!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop