De EASY DAILY FOOD eetplanner!

eetplanner

Ben jij bezig met jouw voeding en wil jij hier graag iets meer grip op? Dan is het bijhouden en of vooruit plannen van jouw maaltijden een goed idee. Wanneer jij het druk hebt, is het gebruiken van een eetplanner namelijk iets wat jou meer tijd gaat geven! Toen ik zelf begon met afvallen kon ik geen geschikte eetplanner vinden om mijn eten mee bij te houden. Daarom heb ik er zelf een ontwikkeld!

 

Weekmenuplanner

Toen ik ging afvallen was ik op zoek naar een eetplanner waarmee ik mijn maaltijden kon plannen. Ik kon geen goede eetplanner vinden die precies aan mijn verwachtingen voldeed, daarom heb ik er zelf een ontwikkeld! In deze weekmenuplanner kun jij je dagelijkse maaltijden en je waterinname bijhouden. Ik merkte dat ik te weinig dronk, persoonlijk aandachtspuntje waar jij je misschien in herkent? Daarom vind ik het handig om ook mijn waterinname te noteren.

Wat ik persoonlijk erg fijn vind is het vooruit plannen van al mijn maaltijden en snacks. Zo weet ik precies welke boodschappen ik nodig heb en bespaar ik mezelf dagelijkse ritjes naar de supermarkt (en een hoop geld aan impulsaankopen!). Liever alleen je avondmaaltijden plannen? Dat kan natuurlijk ook! Doe wat voor jou werkt, mijn weekmenuplanner maakt het jou zo makkelijk mogelijk.

eetplanner

 

Wat is een eetplanner

Een eetplanner is een handige tool waarmee jij jouw maaltijden vooruit kan plannen. Maar het is nog veel meer! Al jaren schrijf ik zelf mijn avond maaltijden uit voor de komende week. Ik deed dit altijd op een klein memo papiertje en maakte aan de hand hiervan een boodschappenlijstje. Niks mis mee. Maar dat kan makkelijker dacht ik! Toen ik bezig ging met het ontwikkelen van een eetplanner heb ik verschillende formulieren gemaakt die voor verschillende doeleinden handig zijn.

eetplanner

 

Printable eetdagboek

Bestel je de eetplanner, dan krijg je een printable eetdagboek in je mailbox. Super fijn, want je kunt de PDF zo vaak printen als je zelf wil! Geen boekje dus dat op een gegeven moment vol is, maar onbeperkte eetdagboeken om zelf te printen.

eetplanner

 

Wat vind je in het printable eetdagboek?

  • Een eetdagboek om per dag in te vullen wat jij gaat eten of al hebt gegeten met daarbij 2 leuke habit trackers en ruimte voor jouw weekdoel.
  • Een weekplanner waarop jij alle maaltijden en snacks vooruit kan plannen voor de hele week.
  • Een avondmaaltijdenplanner inclusief boodschappenlijst.
  • Boodschappenlijst per categorie.
  • Drie manieren om jouw progressie te meten qua afvallen zodat jij dit kan doen op een manier die bij jou past!

Op zoek naar inspiratie om je weekmenu mee te vullen? Bekijk ook mijn e-book met 30 makkelijke avondmaaltijden.

 

Ik weet zeker dat jij veel gaat hebben aan een eetplanner. Dus ben jij nog op zoek naar een eetplanner waarin jij echt álles kwijt kan? Bekijk dan zeker mijn eetplanner even in mijn webshop!

 

 

profiel foto instagram

Hi,

Leuk dat jij er bent! Ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Ik laat jou graag zien dat je zelfs met deze makkelijke en lekkere recepten gewoon kan afvallen.

Bekijk mijn duidelijke stappenplan hier!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop