Dit is Demi, van studiokook.nl!

studiokook demi

Hi! Mijn naam is Demi. Na een jaar schrijven van gastblogs voor Easy Daily Food, is het tijd om mij even voor te stellen!

 

Het is geen nieuws dat ik ontzettend van koken, bakken en eten houd. Deze passie ontwikkelde zich al van jongs af aan. De hobby groeide uit tot een blog: StudioKOOK.nl. Hier vind je recepten en  uiteenlopende artikelen over food. Het creatieve aspect van het bijhouden van mijn blog is een grote drijfveer en ook de fotografie is van eigen hand.

 

Ik sta  graag in de keuken, maar het mooiste aspect van ‘eten’ vind ik eigenlijk het delen. Delen van heerlijke gerechten en natuurlijk de gezelligheid. Daarom heb ik vaak vrienden en familie over de vloer die aanschuiven voor een bakkie koffie met gebak, een lekkere maaltijd of een gezellige borrel. Deze huiselijke en hartelijke sfeer wil ik graag uitdragen op StudioKOOK.nl, maar ook hier in mijn gastblogs op Easy Daily Food!

Ik ben erg nieuwsgierig en ontdek daarom ook graag nieuwe producten of probeer nieuwe recepten. Ik kan mij lang hier uren mee vermaken, maar ook ik heb niet altijd zin om lang in de keuken te staan. Daarom schrijf ik veel snelle en vooral makkelijke recepten. Geen ingewikkelde technieken of moeilijke ingrediënten, maar gewoon lekker eten.

Ik hoop dat ook de lezers van Easy Daily Food genieten van mijn blogs hier. Ik schrijf en kook in ieder geval met veel plezier!

 

Hieronder een lijstje met foto’s van alle recepten van mij die inmiddels op EASY DAILY FOOD te vinden zijn! Klik op de foto op het recept te bekijken!

 

Caprese brood

caprese brood

Vegetarische loempia's

Vegetarische loempia maken-1

 

BBQ Chicken pizza

easy bbq chicken pizza

 

Chocoladetaart

snelle chocoladetaart

 

Havermout muffins

havermout recepten

 

Pizza broodjes

pizza broodjes maken

 

Italiaanse salade

Italiaanse salade

 

Curry met zoete aardappel

curry met zoete aardappel

 

 

 

Heb jij een van deze recepten al eens bekeken? En wil je meer van Demi zien? Neem dan zeker even een kijkje op haar mooie en lekkere foodblog www.studioKOOK.nl!

 

 

 

 

 

easy daily foodHi,

Wat leuk dat jij hier bent!

Ik deel hier al mijn lekkere, makkelijke en gezonde recepten! Denk aan een gezonde tiramisu, een snelle speculaas cheesecake en nog veel meer 😀

Daarnaast deel ik veel tips & tricks over afvallen zonder dieet. Bekijk hiervoor vooral ook even mijn ebook!

Zoek je een specifiek recept? Via de zoekfunctie rechts bovenin kan je het makkelijk vinden. Verder kan je hier van alles vinden, van lekkere weekmenu’s tot gezonde snacks en toetjes.

ENJOY!

-X- Marijke

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022