EASY DAILY FOOD bestaat 3 jaar!

EASYDAILYFOOD-3jaar

Drie jaar geleden plaatste ik in december mijn allereerste recept op mijn blog. Het was een recept voor een pompoensoep. Het recept heb ik inmiddels alweer verwijderd want mijn blog stijl en manier van fotograferen is de laatste jaren een stuk verbeterd. De naam EASY DAILY FOOD had ik bedacht en ik maakte een website aan. Toen begon eigenlijk alles pas..

 

Toen ik net begon dacht ik vooral aan het ‘delen van mijn recepten’, maar een blog bijhouden is zoveel meer dan alleen wat recepten uit typen. Ik had nooit gedacht dat ik bloggen zo ontzettend leuk zou vinden. Mijn blog foto’s maak ik nog steeds met mijn hele oude en kleine Canon camera zonder luxe snufjes en zonder mooie lenzen. Maar het werk prima.

 

Bezoekers

Het jaar 2017 was voor mijn blog echt een top jaar. Nog nooit heb ik zoveel bezoekers gehad op mijn pagina. In juni van afgelopen jaar begon ik ook met het delen van koolhydraatarme recepten. Het was wel duidelijk dat jullie daar op zaten te wachten want deze recepten zijn bijna elke maand de beste bekeken recepten. Zoals dit recept voor een makkelijke broccoli ovenschotel, die wordt elke dag bijna 300x bekeken. Ongelofelijk heh!

Om even wat cijfers met je te delen, mijn blog heeft inmiddels gemiddeld 45.000 bezoekers per maand. Waarvan er 10.000 meerdere keren in dezelfde maand terug komen voor een recept! Al die bezoekers bekijken per maand bijna 65.000 pagina’s! Wat een enorme aantallen heh. Ik ben echt zoooo blij met jou als bezoeker, je hebt geen idee!


Top 3 meest bekeken recepten

Zoals ik al vertelde, zijn de koolhydraatarme recepten ongelofelijk populair geweest het afgelopen jaar. De 3 meest bekeken recepten zijn dan ook alle 3 koolhydraatarm:

 

Nummer 1 – broccoli ovenschotel

lekkere ovenschotel

Deze makkelijke broccoli ovenschotel is dit jaar bijna 38.000 keer bekeken!

 

Nummer 2 – broccoli schotel met walnoten

broccoli ovenschotel koolhydraatarm

Broccoli is kennelijk populair want dit recept staat op nummer 2 en is dit jaar 18.000 keer bekeken

 

Nummer 3: amandelmeel pannenkoekjes

koolhydraatarme ontbijt recepten

Gezonde pannenkoeken is natuurlijk altijd een goed idee. Deze pannenkoekjes zijn dit jaar  15.000 keer bekeken.


Mijn eigen webshop

Het leek mij al een hele tijd een leuk idee om ‘iets meer te doen’ met mijn blog. En na veel uitzoekwerk besloot ik dit jaar om mijn eigen webshop te starten! Gewoon hier op dezelfde pagina als waar je mijn recepten kan vinden. Heb jij al een kijkje genomen? Dat kan hier! Ik kocht allemaal items in waarvan ik dacht dat het leuk zou zijn in de shop. Daarbij rekening gehouden met de prijs. Want alle items zijn gewoon leuke hebbedingetjes en kosten maximaal 7.95! Inmiddels heb ik al behoorlijk wat bestellen mogen inpakken en verzenden. Zo leuk!!

EASY DAILY FOOD is officieel mijn eigen bedrijf!

 

Leuke samenwerkingen

Nog iets wat ik nooit had verwacht is dat de bezoekers dit jaar zo veel zouden zijn. Man, man man wat maakt mij dat trots zeg. En doordat mijn blog zoveel bezoekers trekt heb ik veel mooie samenwerkingen mogen doen dit jaar. Met onder andere, Albert Heijn, Brabantia, Blue Wonder en  Braun!

 

Doelen voor 2018

Ik ben niet iemand die specifieke doelen bedenkt of nastreeft. Voor mijn blog heb ik dan ook geen concrete doelen die ik wil bereiken in dit jaar. Maar er zijn natuurlijk wel dingen die ik graag zou willen :D. Ik zou het natuurlijk fantastisch vinden als EASY DAILY FOOD blijft groeien en nog meer mensen trekt die mijn recepten bekijken en namaken. Daarbij wil ik lekker door gaan met het delen van simpele en snelle recepten. Zowieso wil ik iets meer ‘gewone recepten’ delen voor snelle avond maaltijden. Ik gooi vaak gewoon wat bij elkaar voor mijn eigen avondeten en wil die simpele maar lekkere combi’s graag met je delen!

 

Bedankt bedankt bedankt!

En laat ik last but not least niet vergeten om jou te bedanken. ja JIJ! Doordat jij op mijn blog komt en mijn recepten bekijkt, mijn teksten leest en soms mij zelfs een berichtje stuurt met daarin een foto van een nagemaakt recept. Echt, je hebt geen idee hoe blij je mij daar mee maakt. Ik wil jou daarom dan ook bedanken voor het bezoeken van mijn blog en ik hoop van harte dat je dit met veel plezier blijft doen. Dankjewel!!

 

Super bedankt voor het bezoeken van mijn blog en het namaken van mijn recepten! Mij ook op social media volgen?

 

 

Klik hieronder om EASY DAILY FOOD op jouw favoriete kanaal te volgen!

Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest

 

 

Kopafbeelding: shutterstock.com

 

 

profiel foto instagram

Hi,

Leuk dat jij er bent! Ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Ik laat jou graag zien dat je zelfs met deze makkelijke en lekkere recepten gewoon kan afvallen.

Bekijk mijn duidelijke stappenplan hier!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop