Afvallen zonder dieet

-Ebook-

Yeaaaay mijn Ebook ‘ Afvallen zonder dieet’ is af!

Op instagram deel ik al mijn tips over hoe je kan afvallen door middel van het bijhouden van je calorie inname. Maar omdat alle informatie verspreid staat onder verschillende foto’s is het niet makkelijk om alle informatie te vinden.

Daarom heb ik alle informatie, plus nog veel meer uitleg, gebundeld in dit ebook, zodat alle informatie handig in 1 boek te vinden is!

 

Wat kan je verwachten?

 

Dus geen dure online training die je moet volgen. Geen lidmaatschap om te leren hoe je etiketten moet lezen. Geen stappen plan dat je wekelijks moet volgen.

Gewoon simpel eten. That’s it. Boodschappenlijstjes met handige boodschappen, 20 lekkere en makkelijke recepten. Ideeën voor ontbijt, lunch, avond eten en snacks. Overal het aantal calorieën bij vermeld zodat jij zelf kan kiezen wat je eet op een dag. Vrijheid, geen voedingsmiddelen schrappen en toch afvallen met blijvend resultaat! 

Maar ook, hoe lees je etiketten, hoe bereken je je calorie inname en nog veel meer.

Ik deel al mijn tips over hoe ik zelf 13 kilo ben afgevallen op deze manier en geef je houvast, handige tips, tricks en food swaps zodat jij er meteen mee aan de slag kan. 

Ik heb alles gebundeld in dit ebook omdat het mijn passie is om te laten zien hoe makkelijk en leuk afvallen kan zijn wanneer je weet hoe het werkt. Het ebook kost €19,95.

Met o.a.:

  • Hoe begin je met afvallen
  • Hoe bereken jij je calorieinname
  • Lijsten met koekjes met weinig calorieën
  • Lijsten van snacks uit de supermarkt
  • Boodschappenlijstjes per categorie
  • Hoe maak je een dagschema + voorbeelden
  • ontbijtrecepten & ideeën
  • lunch recepten & ideeën
  • avond maaltijden met weinig calorieën
  • lekkere snacks en tussendoortjes om zelf te maken
 

Bestel het e-book

Ik heb veel aandacht en liefde in dit ebook gestopt om het zo mooi en toegankelijk mogelijk te maken.

Op deze manier krijg jij handvatten om zelf aan de slag te gaan. Je hoeft hiervoor geen dure weekmenu’s te kopen, niet lid te worden van een platform. Alleen dit ebook lezen en jij kan aan de slag met jouw afval proces.

Wanneer je via het contactformulier jouw email adres naar mij stuurt, stuur ik jou een betaalverzoekje van 19,95 en stuur ik jou daarna het ebook toe!