Eenpersoons pudding taartje

eenpersoons pudding taartje

Een simpeler recept dan dit, kan je nergens vinden. Echt niet. Het is dan ook niet echt een recept, maar meer een soort ‘hele lekkere combi’. Omdat ik zelf gék ben op tussendoortjes zijn dit soort ‘ontdekkingen’ voor mij echt fantastisch. En omdat ik er zelf zo blij van wordt dacht ik, dit moet ik delen!

 

Een eenpersoons pudding taartje

Soms heb je gewoon ineens zin in iets lekkers. En dan geen droog koekje uit de la, maar écht iets lekkers. Ik heb altijd meteen zin in taart wanneer ik iets ‘echt lekkers’ wil eten. Nou dit eenpersoons pudding taartje komt daar bij in de buurt. Het doet mij denken aan die taartjes die ik vroeger wel eens van mijn moeder kreeg bij de bakker. Zo’n zoet bladerdeeg taartje met daarop zoete vanille pudding met fruit. Erover heen zat dan zo’n glimmend zoet laagje, ken je dat nog? Deze smaakt iets minder zoet maar komt zeker in de buurt. En voor 149 calorieën per portie, én lekker veel eiwitten door de proteïne pudding moet jij dit tussendoortje echt een keer gaan proberen!

 

eenpersoons pudding taartje

 

Dit eenpersoons pudding taartje bevat 149 calorieën

 

Dit ‘recept’ is voor 1 persoon

 

Ingrediënten

  • 1 eierkoek
  • 50 gram proteïne pudding vanille (ik gebruik die van Lindahl)
  • 50 gram verse aardbeien

 

eenpersoons pudding taartje

Bereiding

  1. Leg de eierkoek met de bolle kant naar beneden. Verdeel hierover 50 gram vanille proteïne pudding.
  2. Snij de aardbeien in plakjes en verdeel deze over de pudding.
  3. Klaar is jouw lekkere, super snelle, eenpersoons pudding taartje! Enjoy!

eenpersoons pudding taartje

 

Geniet ervan!

En nu ben ik wel heel benieuwd of jij dit eenpersoons pudding taartje gaat maken! Laat het mij vooral even weten op instagram, vind ik zo leuk! Mijn instapagina is @easydailyfoodcom.

 

 

 

easy daily foodHi,

Wat leuk dat jij hier bent!

Ik deel hier al mijn lekkere, makkelijke en gezonde recepten! Denk aan een gezonde tiramisu, een snelle speculaas cheesecake en nog veel meer 😀

Daarnaast deel ik veel tips & tricks over afvallen zonder dieet. Bekijk hiervoor vooral ook even mijn ebook!

Zoek je een specifiek recept? Via de zoekfunctie rechts bovenin kan je het makkelijk vinden. Verder kan je hier van alles vinden, van lekkere weekmenu’s tot gezonde snacks en toetjes.

ENJOY!

-X- Marijke

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022