Eierkoektaartje met blauwe bessen

eierkoektaartje

Zin in een lekker taartje maar geen zin om iets te bakken? Snap ik! Ik maakte dit lekkere taartje van een simpele eierkoek, en echt.. dit moet je proberen! En ja, ook als je geen eierkoek lust!

eierkoektaartje

Eierkoektaartje maken

Denk jij bij een eierkoek ook meteen aan Sonja Bakker? Dat hoeft allang niet meer.  Een eierkoek kan best wel droog en slof zijn. Maar wist jij dat je er een heel lekker eierkoektaartje van kan maken? Je hebt er bijna niks voor nodig en al helemaal geen baktalent, ideaal toch? Eerder maakte ik al dit eierkoektaartje. Wat dus echt gewoon smaakt als een puddingbroodje, zo lekker! Dus mocht jij die nog niet geprobeerd hebben, ga dit dan zeker even doen!

 

Taart eten en afvallen

Ben jij bezig met afvallen en ben jij, net als ik, gek op zoet? Dan hoef jij niet getreurd te zijn want jij kan ook tijdens het afvallen nog prima een taartje eten. Het probleem met taartjes tijdens het afvallen is dat het veel calorieën bevat. En wanneer je wil afvallen heb je juist een calorietekort nodig. Dat heb je wanneer je net iets minder calorieën binnen krijgt dan je nodig hebt. Een stuk taart van de bakker of supermarkt kan dan nog steeds maar bevat dus wel veel calorieën. Een eierkoektaartje is dan de oplossing. En nee, echt, dit is super lekker!

eierkoektaartje

 

Een eierkoektaartje met blauwe bessen bevat 148 calorieën

Recept is voor 1 eierkoektaartje

Ingrediënten

  • 1 volkoren eierkoek
  • 30 gr salted caramel proteïne pudding (melkunie)
  • 30 gr blauwe bessen
  • 1 theelepel nutella

Bereiding

  1. Leg de eierkoek met de bolle kant naar beneden. Verdeel de salted caramel over de eierkoek.
  2. Verdeel de blauwe bessen erover. Smelt als laatste een theelepel nutella en verdeel dit over het eierkoektaartje!

eierkoektaartje

Afvallen zonder dieet

Afvallen zonder dat je op dieet gaat en gewoon lekkere dingen kan blijven eten? Zelf ben ik 13 kilo afgevallen zonder op dieet te gaan. Het is namelijk echt veel simpeler dan je denkt. Gewoon genieten van een koekje en lekkere maaltijden? Bekijk dan mijn ebook ‘Afvallen zonder dieet’ voor alle info!Afvallen zonder dieet

 

easy daily food

Welkom op mijn website!

Ik ben Marijke, gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten. Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Gezond eten is allesbehalve saai. Ontdek mijn lekkere recepten en afvaltips hier. Meer uitleg over hoe je kan afvallen zonder dieet? Bekijk dan mijn webshop!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022