Food cravings #2

food-cravings-2-kop

Bij de zwangerschap van mijn dochter was ik écht zwanger. Eet buien, huilen om niks of van boos naar blij in 3 tellen haha. Alles wat je leest over hoe zwangere vrouwen zich gedragen klopte toen zo’n beetje wel bij mij. Dan had ik bijvoorbeeld ‘s avonds laat zooooveel zin in M&M’s dat mijn vriend deze nog voor mij ophaalde. Zo lief.

 

Zo anders is het bij deze zwangerschap. Ik ben nu 32 weken zwanger en ik heb echt nergens last van. Natuurlijk wel van de bekkenpijn die nooit weggegaan is sinds de eerste zwangerschap en veel moe, maar geen gekke eetgewoontes. Eigenlijk heb ik vooral zin in gezond eten. Haha handig! Natuurlijk drink ik wel eens een blikje cola, bak chips of chocola. Maar echt ergens zóveel zin in hebben dat ik het NU moet hebben, nope, geen last van dit keer. Ook ben ik totaal niet hormonaal labiel, al zeg ik het zelf, misschien moet ik het mijn vriend eens vragen haha. Maar ik hoef niet te huilen bij de trieste verhalen in ‘vier handen op een buik’ (programma over tienermoeders) of dat ik heel driftig al alle babykleding ben gaan wassen e.d.

 

Wel zijn er een aantal dingen waar ik meer zin in heb dan voor de zwangerschap, en die deel ik vandaag in food cravings # 2!

 

Ik heb nu heel veel zin in..

  • Appels uit de koelkastBij de Lidl verkopen ze van die zakken Elstar appels. Op die verpakking zag ik toevallig staan dat je die in de koelkast moet bewaren. Gek, want ik bewaar appels altijd op de fruitschaal, maar goed. Natuurlijk braaf het advies opgevolgd en de appels in de koelkast bewaard. O man wat is dat lekker. Zo’n knapperige, sappige koude appel. Nieuw favorietje hier in huis!

 

  • Melk koekjes Lidl Ook van de Lidl zijn deze melk koekjes. Eigenlijk zijn het kinderkoekjes maar mijn dochter vind ze absoluut niet lekker. Toen ik ze daarom probeerde vond ik ze zo lekker dat ik ze nu standaard in mijn tas heb.

food cravings

 

  • Karvan cevitam ranja Eigenlijk koop ik nooit A-merk ranja. Ik had het idee dat elke ranja zo’n beetje hetzelfde smaakt. Toen de ranja van Karvan cevitam een keer in de bonus was nam ik 2 blikken mee en man man man wat is dat lekker. Ik heb echt zoveel zin in glas ijskoude ranja overdag. Niet al te gezond maar ach moet kunnen, ben tenslotte zwanger :).

 

Ik heb totaal geen zin in..

  • Sinaasappelsap – Vertelde ik in de vorige food cravings nog dat ik zoveel zin had in sinaasappelsap, dat is nu echt over. Ik krijg er zo ontzettend maagzuur van dat de liefde helaas over is haha.

food cravings

 

  • Avond eten – Ik blijf het moeilijk vinden om avond eten te bedenken. Ik heb al wel weer iets meer eetlust ‘s avonds maar écht lekker vind ik het niet. Ook al heb ik heel veel zin in een bepaalde maaltijd, zodra ik aan het eten ben is de eetlust weg. Balen!

 

 

Ben jij momenteel zwanger of ben jij zwanger geweest? Dan ben ik heel benieuwd naar jouw food cravings!

 

 

Foto’s van fruit: Pixabay.com

 

 

easy daily foodHi,

Wat leuk dat jij hier bent!

Ik deel hier al mijn lekkere, makkelijke en gezonde recepten! Denk aan een gezonde tiramisu, een snelle speculaas cheesecake en nog veel meer 😀

Daarnaast deel ik veel tips & tricks over afvallen zonder dieet. Bekijk hiervoor vooral ook even mijn ebook!

Zoek je een specifiek recept? Via de zoekfunctie rechts bovenin kan je het makkelijk vinden. Verder kan je hier van alles vinden, van lekkere weekmenu’s tot gezonde snacks en toetjes.

ENJOY!

-X- Marijke

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022