Food cravings #3

food cravings

Het einde is in zicht! Ik ben vandaag 37,5 week zwanger (ja ik tel zelfs af in halve weken haha). Nog even en dan is ons tweede kindje geboren. Het voelt alsof ik inmiddels al 2 jaar zwanger ben en tegelijkertijd alsof deze zwangerschap voorbij is gevlogen. Bij mijn eerste zwangerschap had ik extreem veel bekkenpijn waardoor de dagen eindeloos lang waren. Dit keer heb ik ook wel bekkenpijn maar is het allemaal veel beter te doen en kan ik nog gewoon het huis uit e.d. Mede daardoor is de tijd omgevlogen en is het daarom alweer tijd voor de laatste Food cravings van deze zwangerschap!

 

Vandaag mijn huidige favoriete food items in food cravings #3!

 

 

Ik heb nu heel veel zin in..

  • Beschuit met hagelslagZodra ik ‘s ochtends wakker wordt heb ik meteen zin in beschuit met hagelslag. Het liefst met roomboter maar met gewone boter mag ook haha. Mijn vriend smeert dit elke ochtend voor mij, lief heh. Ik speel de ‘zwanger-kaart’ nog even zo lang het nog duurt haha.

food cravings

 

  • Rijst chipsJaaaaaren geleden lagen mijn favoriete rijstsnacks in de supermarkt. Het was een gele verpakking met daarin ‘rijst rondjes’ met kruiden en zeezout erop. Zo lekker maar helaas al jaren niet meer te koop. Toen zag ik deze rijstchips in de schappen liggen. Iets minder lekker dan mijn oude favoriete maar zeker heel lekker. Eigenlijk gewoon een heel knapperig chipsje met een beetje zeezout. Lekker!

food cravings

 

  • Cola – Ik drink het niet heel veel omdat ik er maagzuur van krijg maar ik heb, vooral ‘s avonds, erg zin in cola. En dan niet uit een fles maar uit een blikje. Haha raar heh? Maar ik vind niks zo vies als cola zonder prik. En cola uit een fles is na 1 dag altijd al prikloos. Zo irritant. Daarom cola uit een blikje!

 

 

Ik heb totaal geen zin in..

  • Koken – Haha ik heb echt totaaaaal geen zin om te koken aan het eind van de dag. Ik ben dan moe, lui en gewoon een beetje gaar. Natuurlijk maak ik wel eten maar gewoon niet zoveel zin in de laatste tijd. Normaal gesproken vind ik het eten koken best wel relaxed en ontspannen. Zowieso kook ik alleen maaltijd die snel klaar zijn maar de laatste weken kook ik het liefst iets binnen 15 minuten. Daarom veel makkelijke, snelle maaltijd in de weekmenu’s van de laatste tijd!

 

 

 

Dit was alweer de laatste foodcravings van deze zwangerschap! De vorige food cravings kan je hier & hier terug lezen.

 

 

profiel foto instagram

Hi,

Leuk dat jij er bent! Ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Ik laat jou graag zien dat je zelfs met deze makkelijke en lekkere recepten gewoon kan afvallen.

Bekijk mijn duidelijke stappenplan hier!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop