Food post: De Foodybox zomer editie!

foodybox zomer

Pakketjes ontvangen vind ik altijd zo leuk. Ook al heb ik de items zelf besteld, elke keer als de postbode met een pakketje komt voelt het als of ik een kado krijg, alleen even vergeten dat je het gewoon moet betalen natuurlijk haha. Maar nóg leuker is het als je een pakket krijgt opgestuurd met allemaal lekkere food items erin. Voelt dan een beetje alsof je je kerstpakket uitpakt, zo leuk!

Ik kreeg de Foodybox zomer editie opgestuurd. In de foodybox zitten allemaal nieuwe, lekkere en/of bijzondere producten. Ik heb de foodybox al meerdere malen mogen ontvangen maar ik vergat elke keer om foto’s te maken zodat ik er over kon schrijven. Dit keer meteen na binnenkomst foto’s gemaakt zodat ik de nieuwe producten aan jou kan laten zien!

 

Nespresso cups van Grand Maestro Italiano Espresso Grande

foodybox zomer

Dit is het enige uit de foodybox wat ik meteen heb uitgeprobeerd. Ik ben namelijk gek op lekkere koffie. Deze cups zijn wat mij betreft helemaal goed gekeurd. Hele lekkere koffie.

Verkrijgbaar bij koffievoordeel.nl

 

BBQ saus van Santa Maria

foodybox zomer

Ik heb nog nooit BBQ saus gegeten, maar er is wel een lekker recept te vinden op mijn blog met een BBQ saus, namelijk het BBQ-Chicken pizza recept van Demi. Klik hier op het recept te bekijken!

Verkrijgbaar bij Albert Heijn, Deka, Dirk van de Broek, Hoogvliet en Boon

 

CêlaVita SMASH IT potato & bacon

foodybox zomer

Dit lijkt mij heel leuk om te maken als bijgerecht bij een BBQ! Al zou ik zelf de bacon achterwege laten omdat ik geen vlees eet. Maar het idee is heel leuk. Je plet de aardappel, en poft deze dan op de BBQ!

Verkrijgbaar bij Albert Heijn en Jumbo

 

Stegeman worst

foodybox zomer

Elke vleeseter lust bijna droge worst. Deze laat ik aan mij voorbij gaan maar mijn vriend is er gek op!

Verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo en Plus

 

 Innocent super smoothie Uplift

foodybox zomer

Ik ben gek op lekkere gezonde drankjes. Deze gezonde rakker met dit mooie kleurtje ga ik dan ook zeker uitproberen!

Verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo, Plus, Hoogvliet, Deen en Emté

 

Tante Fanny Quiche – Taartdeeg

foodybox

In elke foodybox zit een product van Tante Fanny en ik ben groot fan! Dit merk heeft super lekkere en makkelijke verse degen in een rol. Hier zit het bakpapier al in gerold. Dus als je bijvoorbeeld deze plaatpizza wil maken, dan kan je het deeg met bakpapier en al uitrollen en hoef je die alleen nog maar te bedekken met je favoriete ingrediënten en in de oven te schuiven. Ik ben dan ook heel benieuwd naar de smaak van dit quiche deeg!

Verkrijgbaar bij Jumbo, Emté, Agrimarkt en Hoogvliet

 

Bier & CO Magners Original Cider

foodybox zomer

Een Irish cider flesje zat ook in het pakket. Ik drink zelf geen bier, en cider is een soort bier toch? Geen idee eigenlijk haha. Ook deze zal ik even gaan proeven. Erg benieuwd hoe cider smaakt 🙂

Verkrijgbaar bij Gall & Gall en horeca

 

 

 

Was jij al bekend met deze producten? Is er een product waar je benieuwd naar bent of graag een recept mee zou willen zien? Laat het dan zeker even weten!

 

 

 

 

 

 

easy daily foodHi,

Wat leuk dat jij hier bent!

Ik deel hier al mijn lekkere, makkelijke en gezonde recepten! Denk aan een gezonde tiramisu, een snelle speculaas cheesecake en nog veel meer 😀

Daarnaast deel ik veel tips & tricks over afvallen zonder dieet. Bekijk hiervoor vooral ook even mijn ebook!

Zoek je een specifiek recept? Via de zoekfunctie rechts bovenin kan je het makkelijk vinden. Verder kan je hier van alles vinden, van lekkere weekmenu’s tot gezonde snacks en toetjes.

ENJOY!

-X- Marijke

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022