FOOD TIP FRIDAY I AH Mosterd & dille vissticks

Eerlijk is eerlijk, vissticks zijn over het algemeen nou niet écht heel lekker. Ze zijn daar in tegen wel makkelijk en alle kinderen vinden het lekker, daarom eten wij het af en toe omdat ook onze dochter een visstick heerlijk vind. Toen mijn vriend boodschappen deed nam hij perongeluk deze vissticks van de Albert Hein mee in de variant ‘mosterd & dille’. Geproefd, en deze zijn zo lekker dat ik je deze van harte aan raad! Makkelijk om in de vriezer te hebben en binnen 10 minuten op tafel.

Zo ziet de verpakking eruit.
Dit zijn de vissticks zo uit de verpakking, nog bevroren.
Er staat dat deze binnen 5-8 minuten klaar zijn, je moet ze echter wel 10 minuten lekker bakken in een beetje olie om ze lekker krokant te krijgen.
Zo zien de vissticks eruit als ze gebakken zijn. Lekker knapperig en totaal andere smaak dan de standaard vissticks, ik ben fan!

 

Eet jij wel eens vissticks? Echt de moeite waard om te proberen deze mosterd & dille versie!

Alle Food-tip-Friday artikelen en producten zijn niet gesponsord. Dit zijn artikelen die ik lekker, leuk of makkelijk vind en daarom graag wil delen.

Volg je mij al op Social Media?
Facebook Twitter Pinterest Instagram

easy daily foodHi,

Wat leuk dat jij hier bent!

Ik deel hier al mijn lekkere, makkelijke en gezonde recepten! Denk aan een gezonde tiramisu, een snelle speculaas cheesecake en nog veel meer 😀

Daarnaast deel ik veel tips & tricks over afvallen zonder dieet. Bekijk hiervoor vooral ook even mijn ebook!

Zoek je een specifiek recept? Via de zoekfunctie rechts bovenin kan je het makkelijk vinden. Verder kan je hier van alles vinden, van lekkere weekmenu’s tot gezonde snacks en toetjes.

ENJOY!

-X- Marijke

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022