Frozen fruit on a stick!

frozen fruit

Frozen fruit on a stick, oftewel een lekker gezond ijsje! Lekker ijs kunnen eten zonder suiker en andere gekke toevoegingen is dus helemaal niet moeilijk. Ik maakte 6 heerlijke waterijsjes die super gezond zijn en goedgekeurd door vriend en dochter :).

 

Je hebt voor dit recept een blender/staafmixer nodig en ijsvormpjes

 

Ingrediënten

  • +/- 15 aardbeien
  • 1 (koffie) kop sinaasappelsap
  • 1/2 (koffie) kop kokosmelk

 

frozen fruit

Bereiding

  1. Doe de aardbeien, het kopje sinaasappelsap en het halve kopje kokosmelk in een blender, pureer en dat is alles wat er in deze ijsjes gaat!
  2. Verdeel het sap over de ijsvormpjes, wat je overhebt kan je gewoon opdrinken. Ook erg lekker!
  3. Druk de ‘dekseltjes’ goed aan en zet recht op in de vriezer. Laat dit ongeveer een nachtje in de vriezer staan. Kan eventueel korter, check dan na ongeveer 4 uren of het ijs hard genoeg is.

TADAAAAA! En ja ze zijn net zo lekker als ze eruit zien. Niet te zoet maar juist lekker fris. Tip van flip om de ijsjes makkelijk uit de houder te krijgen; Houd de ijsvormpjes kort onder de kraan en laat er koudwater over heen stromen. Dan kan je de ijsjes zo los halen!

 

 Maak jij wel eens je eigen ijsjes?

 

 

easy daily foodHi,

Wat leuk dat jij hier bent!

Ik deel hier al mijn lekkere, makkelijke en gezonde recepten! Denk aan een gezonde tiramisu, een snelle speculaas cheesecake en nog veel meer 😀

Daarnaast deel ik veel tips & tricks over afvallen zonder dieet. Bekijk hiervoor vooral ook even mijn ebook!

Zoek je een specifiek recept? Via de zoekfunctie rechts bovenin kan je het makkelijk vinden. Verder kan je hier van alles vinden, van lekkere weekmenu’s tot gezonde snacks en toetjes.

ENJOY!

-X- Marijke

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022