Fruit.nl (winactie gesloten)

fruit.nl

Ik hoorde enige tijd geleden een reclame op de radio van Fruit.nl. Ik dacht ‘fruit kopen in een box, waarom?‘. Ik ging daarom eens kijken op hun website want ik was erg benieuwd wat het idee achter de radio reclame was. Fruit.nl verzorgt fruitboxen die gratis thuis bezorgd worden. Een soort maaltijd box maar dan met fruit. Ik besloot de fruitbox te testen om te kijken of het ‘iets was’ en hoe vers het verse fruit nog was toen het bij mij aan de deur kwam. O en ik mag een (enorme) fruitbox weggeven!

 

De fruitbox

Het principe is heel makkelijk. Je kiest een abonnement wat goed bij jou past. Woon je bijvoorbeeld alleen of met een gezin? Eet je veel fruit en wil je wekelijks een box ontvangen of slechts om de week? Alles kan.

 

fruit.nl

 

De prijzen van de fruitboxen liggen tussen de €15,95 en €34,95, afhankelijk van de hoeveelheid fruit je wil ontvangen. Je kan op Fruit.nl heel makkelijk aangeven voor hoeveel personen je een fruit box wil ontvangen, of je deze elke week op bijvoorbeeld 1x per maand wil ontvangen en vanaf welke dag je deze thuis wilt hebben. Gemak dient de mens!

 

Waarom een fruitbox

Wij eten thuis heel veel fruit en ik til mij wekelijks een breuk aan de zware boodschappen. Natuurlijk komt dit niet alleen door het fruit maar wel voor een groot deel. Fruit is zwaar en als je voor bijvoorbeeld 3 mensen fruit koopt voor een aantal dagen dan is dit nogal wat gewicht. Daarbij koop ik eigenlijk altijd hetzelfde fruit, paar bananen, appels en peren. That’s it. Een fruitbox wordt gratis bij je thuisbezorgd. Het fruit is ontzettend vers en helemaal onbeschadigd (geen plekjes, deukjes, of kapot fruit). Dit scheelt je dus ontzettend veel sjouw werk tijdens de boodschappen.

Daarbij is het leuk om eens ander fruit te proberen! Zo had ik nog nooit mineola’s gekocht maar deze zaten wel in de fruitbox. Blijkt dat zowel ik als mijn dcohtertje dit ontzettend lekker vind. Leuk om eens ander fruit te eten dan de standaard appel of banaan. Ook zit er in elke box een tropische vrucht met hierbij een blaadje met info over deze vrucht.

 

fruit.nl

 

Zou ik de fruitbox aanraden

Daar kan ik kort over zijn, absoluut! Helemaal als je in de stad woont en geen auto hebt om je boodschappen te vervoeren. Gezond eten is iets waar veel mensen mee bezig zijn en veel fruit eten hoort hier wat mij betreft bij. Ik zou de box daarom zeker aanraden.

 

fruit.nl

WIN EEN FRUITBOX! (winactie is inmiddels afgelopen)

Heb ik jou enthousiast gemaakt en ben je gek op fruit? Je kan nu een enorme fruitbox winnen! In samenwerking met Fruit.nl mag ik namelijk een fruitbox weggeven.

 

 

Wat moet je hiervoor doen? Nou niet veel!

  • Volg mij op FACEBOOK of INSTAGRAM
  • Laat hieronder in de reacties even weten met welke naam je mij op 1 van deze 2 (of beide) kanalen volgt.

 

 

De winactie loopt tot zondag 11 september 2016! (De winnaar heeft inmiddels persoonlijk bericht gekregen).

 

 

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

 

 

 

profiel foto instagram

Hi,

Leuk dat jij er bent! Ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Ik laat jou graag zien dat je zelfs met deze makkelijke en lekkere recepten gewoon kan afvallen.

Bekijk mijn duidelijke stappenplan hier!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop