Geboorte traktatie

geboorte traktatie

Als je deze site al een tijdje volgt dan weet je dat ik hoogzwanger ben. Deze periode is natuurlijk zowieso al heel leuk en spannend, maar in ons geval nog iets spannender. De baby komt namelijk precies in de week waarin onze dochter 4 jaar wordt! En dan betekend, afscheid van de peuterspeelzaal, voor het eerst naar de basisschool, dus 2 keer trakteren, en tussendoor bevallen van ons tweede kindje. Spannend!

 

geboorte traktatie

 

Geboortetraktatie

Ik ging daarom op zoek naar een leuke geboortetraktatie die mijn dochter op school kan uitdelen. Natuurlijk kan je zelf iets maken, zoals deze geboortecake of deze geboorte soesjes, maar onze vriezer is ontzettend klein en ik kan deze daarom beide niet van te voren maken en invriezen tot ik ze ga gebruiken. Voor de peuterspeelzaal en op school moet beide een gezonde fruit traktatie gemaakt worden. Ik heb daarom maar besloten om het mijzelf makkelijk te maken en dezelfde fruitrups te maken als vorig jaar. Makkelijk om te maken én gezond én ook nog eens leuk om te zien.

geboorte traktatie

 

Omdat het natuurlijk heel speciaal is dat onze dochter een grote zus wordt wou ik ook nog een leuke geboorte traktatie hebben die zij kan uitdelen op school. Het liefst iets wat ik niet nog zelf hoef klaar te maken in de kraamweek omdat ik geen idee heb hoe ik mij dan voel. Ik kwam via internet op de leuke website zelftraktatiesmaken.nl. Ik vond hier ontzettend schattige kleine geboorteflesjes. In de flesjes zitten een paar snoepjes in de kleur blauw of roze. Super leuk en makkelijk om dat dit voor de bevalling al klaar kan staan thuis. Ik heb er nog leuke geboortelabels bij uitgezocht en de traktatie was gekozen!

De flesjes waren binnen no-time in huis en de labels waren apart verpakt zodat ik zelf de naam van de baby er nog op kan schrijven en de geboortedatum. Ik heb ervoor gekozen om toch te trakteren op snoepjes maar dan in fles vorm zodat de traktatie mee naar huis kan en de ouders zelf kunnen kiezen wanneer het snoep opgegeten mag worden.

geboorte traktatie

 

Meer dan alleen geboorte traktaties

Naast deze leuke geboorte flesjes kan je bij deze website nog veel meer handige en leuke dingen bestellen om mee te trakteren. Ze verkopen kant & klare pakketten waarbij je helemaal niks meer hoeft te doen. Maar je kan ook leuke uitdeelzakjes bestellen, of bijvoorbeeld leuke prikkers waar je zelf fruit op kan prikken.

 

Ik ben ontzettend blij met deze makkelijke geboorte traktatie en onze dochter vond de flesjes prachtig en kan niet wachten tot zij ze mag uitdelen op school!

 

Is jouw kind bijna jarig of ben jij zwanger en op zoek naar een leuke traktatie voor je kind? Kijk dan zeker even op www.zelftraktatiesmaken.nl!

 

 

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

 

profiel foto instagram

Hi,

Leuk dat jij er bent! Ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Ik laat jou graag zien dat je zelfs met deze makkelijke en lekkere recepten gewoon kan afvallen.

Bekijk mijn duidelijke stappenplan hier!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop