Geboorte traktatie

geboorte traktatie

Als je deze site al een tijdje volgt dan weet je dat ik hoogzwanger ben. Deze periode is natuurlijk zowieso al heel leuk en spannend, maar in ons geval nog iets spannender. De baby komt namelijk precies in de week waarin onze dochter 4 jaar wordt! En dan betekend, afscheid van de peuterspeelzaal, voor het eerst naar de basisschool, dus 2 keer trakteren, en tussendoor bevallen van ons tweede kindje. Spannend!

 

geboorte traktatie

 

Geboortetraktatie

Ik ging daarom op zoek naar een leuke geboortetraktatie die mijn dochter op school kan uitdelen. Natuurlijk kan je zelf iets maken, zoals deze geboortecake of deze geboorte soesjes, maar onze vriezer is ontzettend klein en ik kan deze daarom beide niet van te voren maken en invriezen tot ik ze ga gebruiken. Voor de peuterspeelzaal en op school moet beide een gezonde fruit traktatie gemaakt worden. Ik heb daarom maar besloten om het mijzelf makkelijk te maken en dezelfde fruitrups te maken als vorig jaar. Makkelijk om te maken én gezond én ook nog eens leuk om te zien.

geboorte traktatie

 

Omdat het natuurlijk heel speciaal is dat onze dochter een grote zus wordt wou ik ook nog een leuke geboorte traktatie hebben die zij kan uitdelen op school. Het liefst iets wat ik niet nog zelf hoef klaar te maken in de kraamweek omdat ik geen idee heb hoe ik mij dan voel. Ik kwam via internet op de leuke website zelftraktatiesmaken.nl. Ik vond hier ontzettend schattige kleine geboorteflesjes. In de flesjes zitten een paar snoepjes in de kleur blauw of roze. Super leuk en makkelijk om dat dit voor de bevalling al klaar kan staan thuis. Ik heb er nog leuke geboortelabels bij uitgezocht en de traktatie was gekozen!

De flesjes waren binnen no-time in huis en de labels waren apart verpakt zodat ik zelf de naam van de baby er nog op kan schrijven en de geboortedatum. Ik heb ervoor gekozen om toch te trakteren op snoepjes maar dan in fles vorm zodat de traktatie mee naar huis kan en de ouders zelf kunnen kiezen wanneer het snoep opgegeten mag worden.

geboorte traktatie

 

Meer dan alleen geboorte traktaties

Naast deze leuke geboorte flesjes kan je bij deze website nog veel meer handige en leuke dingen bestellen om mee te trakteren. Ze verkopen kant & klare pakketten waarbij je helemaal niks meer hoeft te doen. Maar je kan ook leuke uitdeelzakjes bestellen, of bijvoorbeeld leuke prikkers waar je zelf fruit op kan prikken.

 

Ik ben ontzettend blij met deze makkelijke geboorte traktatie en onze dochter vond de flesjes prachtig en kan niet wachten tot zij ze mag uitdelen op school!

 

Is jouw kind bijna jarig of ben jij zwanger en op zoek naar een leuke traktatie voor je kind? Kijk dan zeker even op www.zelftraktatiesmaken.nl!

 

 

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

 

easy daily foodHi,

Wat leuk dat jij hier bent!

Ik deel hier al mijn lekkere, makkelijke en gezonde recepten! Denk aan een gezonde tiramisu, een snelle speculaas cheesecake en nog veel meer 😀

Daarnaast deel ik veel tips & tricks over afvallen zonder dieet. Bekijk hiervoor vooral ook even mijn ebook!

Zoek je een specifiek recept? Via de zoekfunctie rechts bovenin kan je het makkelijk vinden. Verder kan je hier van alles vinden, van lekkere weekmenu’s tot gezonde snacks en toetjes.

ENJOY!

-X- Marijke

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022