GETEST: HomeMade FEESTTAART ROCKY ROAD

feesttaart-rocky-road-duo-kop

Ja, ja, dat is een hele mond vol; HomeMade Feeststaart Rocky Road! Deze taart test ik vandaag samen met mijn dochtertje. Ik kreeg namelijk een heel leuk en groot pakket opgestuurd met allemaal verschillende bakmixen van het merk ‘HomeMade’. Zij hebben hun hele verpakkingslijn vernieuwd en vieren dit feestelijk met twee nieuwe bakmixen. De ‘feesttaart Rocky Road’ en de ‘feesttaart confetti’!

 

Nieuwe verpakking

Ik kreeg in het pakket een leuke brief met daarin onder andere een foto van de oude verpakking en de nieuwe verpakking. En ik kan niet anders zeggen dan dat de nieuwe verpakking er fantastisch uit ziet. Mooie lichte foto’s (daar houd ik van) met mooie lichte kleuren. Het logo is natuurlijk nog hetzelfde maar verder hebben de verpakkingen duidelijk een mooie facelift gehad. Leuk!

 

Moeilijk kiezen

Ik vroeg mijn dochtertje welke bakmix zij graag wilde testen en zij gaf aan dat zij de confetti taart wilde maken. Maaaar ik had stiekem mijn zinnen gezet op de Rocky Road taart, haha. Gelukkig vond dochter-lief het geen probleem en kozen wij (eigenlijk ik dus) voor deze choco taart šŸ™‚

feesttaart rocky rock

Kant & klare mix

Wat ik meteen een dikke plus vind van deze HomeMade bakmix is dat je behalve de verpakking ( plus de inhoud) verder niks nodig hebt! Geen bakvorm, geenĀ melk enĀ geen eieren. Voor de echte bakliefhebber misschien juist een minpunt maar ik vond het ideaal. Ik had namelijk zaterdagochtend het idee om deze taartmix te maken. En ik dacht meteen ‘eerst de boter weer op kamertemperatuur laten komen en een geschikte bakvorm uit de kelderkast vissen’. Maar nee. Alles zit in de verpakking. Ideaal, we konden dus meteen beginnen.

 

Bereiding

Hoe je deze taart maakt? Nou dat kan letterlijk niet mislukken. Je verwarmt de oven voor en mixt het beslag met water. Je giet de bakmix in de bijgeleverde bakvorm (handig!), doet de koekkruimels erover en zet het in de oven. Na de baktijd strooi je de karamel saus erover en verdeel je de witte chocolade druppels. Door de warmte van de taart smelt dit. Daarna de snoep sterretjes erover en je taart is klaar. Ik sneed 10 stukjes uit deze feesttaart, ongeveer ter grootte van een brownie stukje, de taart is namelijk behoorlijk machtig.

feesttaart rocky rock

feesttaart rocky rock
De smaak

De smaak van deze taart isĀ lekker zoet door de zoete topping van karamel, witte chocolade en snoep sterretjes. Maar hij heeft ook een heerlijke chocolade smaak, die mij doet denken aan een brownie. Door de krokante koekkruimels op de taart heeft deze feesttaart een lekker crunch wat ontzettend lekker smaakt in combinatie met de zachte cake! De taart is behoorlijk machtig, dus je hebt genoeg aan een klein stukje.

 

Eind oordeel

Ik ben positief over edeze feesttaart. Je hebt er geen ingrediƫnten voor nodig, behalve de bakmix en een mini beetje boter om de schaal in te vetten. Zelfs de bakvorm zit er al bij, ideaal. Handig om in de kast te hebben staan om op een regenachtige middag met je kinderen te maken. Maar ook voor een kinderverjaardag vind ik dit een hele leuke taart! Nog even alle plus- en minpunten op een rij:

 

+ De taart is lekker en ziet er vrolijk uit

+ Je hoeft geen bakheld te zijn om deze taart te maken

+ Je hebt geen extra ingrediƫnten nodig, behalve water

+ Erg leuk om samen met je (klein/oppas)kind te maken

 

– De taart op de verpakking ziet er iets mooier uit dan ons eindresultaat

– Je hebt boter nodig om de vorm in te vetten (staat niet op de voorzijde aangegeven)

 

feesttaart rocky road

 

Een dikke plus dus deze Feesttaart Rocky Road! Ideaal als je snel iets lekkers wil maken voor jezelf, je vriendinnen of samen met je kinderen. Handig dat de bakvorm in de verpakking zit samen met alle ingrediĆ«nten, behalve eenĀ beetje water šŸ™‚

 

 

Deze review is niet gesponsord!

 

 

 

profiel foto instagram

Hi,

Leuk dat jij er bent! Ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Ik laat jou graag zien dat je zelfs met deze makkelijke en lekkere recepten gewoon kan afvallen.

Bekijk mijn duidelijke stappenplan hier!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop