Getest: pepernoten van de pepernotenfabriek + WINACTIE!

pepernotenfabriek

Ik ben gek op pepernoten. Ik snap dan ook niks van de hele ‘maar waarom liggen de pepernoten NU al in de winkel’ discussie. Fantastisch toch dat ze er weer liggen! En als je ze niet op wilt eten dan koop je ze natuurlijk gewoon niet. Maar wist je dat er naast de gewone pepernoten (ja ik zeg pepernoten en geen kruidnoten) ook heel veel bijzondere smaken te verkrijgen zijn?

 

De van Delft pepernotenfabriek is de grootste en oudste pepernoten fabriek ter wereld en heeft elk najaar verschillende pop-up winkels in grote steden. Hier kan je verlekkerd rondlopen om alle smaken te bekijken, kopen en opeten. Dit jaar hebben ze weer fantastische smaken en ik heb 5 van deze smaken voor je getest! O en lees vooral even verder, want onderaan al dit gebabbel over pepernoten kan je de winactie vinden waarmee jij zelf (of voor een ander) dit hele pepernoten pakket kan winnen!

 

pepernoten fabriek

De smaken

Ik heb 5 smaken uitgekozen en na lang rondneuzen in de online shop heb ik gekozen voor Tiramisu, stroopwafel, tompouce, lemon cheesecake en framboos. Oooo ik kon na mijn bestelling niet wachten tot de pepernoten binnen kwamen.

Getest

Alle pepernoten hebben een prachtig kleurtje, al zijn de lemon cheesecake behoorlijk geel. Maar alle smaken zijn heerlijk subtiel. Aanwezig, maar niet TE aanwezig zeg maar. Snap je wat ik bedoel? Samen met mijn vriend en onze dochter van 4 heb ik alle 5 smaken getest. Ik was het meest benieuwd naar de smaak Tiramisu en Tompouce en deze heb ik dan ook als eerste open gemaakt.

Tiramisu pepernoten

pepernoten fabriek

De tiramisu is lekker romig en heeft een heerlijke subtiele tiramisu smaak. Ik geef deze smaak een dikke 9 en ik verklap meteen dat dit mijn favoriete smaak is!

Tompouce pepernoten

pepernoten fabriek

Prachtig lichtroze zijn deze tompouce pepernoten. Ze zijn romig, licht zoetig en hebben een hele subtiele tompouce smaak die je tijdens het kauwen proeft. Ik geef deze smaak een 8,5!

Lemon cheesecake

pepernoten fabriek

De kleur is een klein beetje chemisch maar ik was erg benieuwd naar de smaak. Je proeft echt een lemon smaak die fris is en tegelijktijd proef je een romige cheesecake. Qua smaken klopt het dus helemaal! Het is alleen niet helemaal ‘mijn smaak’ en ik geef deze lemon cheesecake pepernoten een 6,5!

Framboos pepernoten

pepernoten fabriek

Ik wist niet goed wat ik van deze pepernoot smaak kon verwachten. Maar man wat zijn deze lekker! Frisse framboos smaak, maar toch zoet en lekker crunchy pepernoot van binnen. Heerlijk. Ik geef deze framboos pepernoten een dikke 9!

Stroopwafel pepernoten

pepernoten fabriek

Deze pepernoten hebben de sterktste smaak van de 5 geteste smaken. Waarbij alle andere varianten de smaak heerlijk subtiel is, is deze smaak iets meer overheersend. Ik vond ze erg lekker en mijn vriend ook! Onze dochter vond ze niet lekker, terwijl ze wel van stroopwafels houd haha. Ik geef deze stroopwafel pepernoten daarom een 8,5!

 

Favorieten van het testpanel 😉

Dochter: De lekkerste smaken vond mijn dochter de tompouce en framboos

Vriend: Mijn vriend vond de tiramisu & stroopwafel het lekkerste.

Ik: Mijn grote favoriet is tiramisu & framboos, heerlijk!

 

Win win win!

In samenwerking met de van Delft pepernotenfabriek mag ik 2 pakketten weggeven met de door mij gekozen 5 smaken;

  • Tiramisu
  • Tompouce
  • Lemon cheesecake
  • Framboos
  • Stroopwafel

 

Wat moet je doen om een pakket te kunnen winnen? Nou niet zo veel!

  • Volg EASY DAILY FOOD op Facebook
  • laat onder het bericht op Facebook, over deze pepernoten, weten wie jij dit lekkere pepernoten pakket gunt! Natuurlijk mag je ook jezelf taggen 😉 

Ik verloot 2 pakketten, dus doe snel mee om één van deze pakketten met elk 5 pepernoot smaken te winnen! De winactie loopt 1 week, hierna krijgt winnaar persoonlijk bericht. Succes!!

 

pepernoten fabriek

 

 

Welke pepernoot smaak lijkt jou het allerlekkerste? En doe jij al mee op Facebook om dit pakket te winnen? Doen hoor!

 

 

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking met van Delft. 

 

 

 

 

 

 

easy daily foodHi,

Wat leuk dat jij hier bent!

Ik deel hier al mijn lekkere, makkelijke en gezonde recepten! Denk aan een gezonde tiramisu, een snelle speculaas cheesecake en nog veel meer 😀

Daarnaast deel ik veel tips & tricks over afvallen zonder dieet. Bekijk hiervoor vooral ook even mijn ebook!

Zoek je een specifiek recept? Via de zoekfunctie rechts bovenin kan je het makkelijk vinden. Verder kan je hier van alles vinden, van lekkere weekmenu’s tot gezonde snacks en toetjes.

ENJOY!

-X- Marijke

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022