3x Gezond tussendoortje voor onderweg

gezonde tussendoortjes

Ben jij voor je werk op studie veel onderweg in de auto of trein? Dit maakt gezond eten vaak moeilijker omdat je geen koelkast bij de hand hebt om je snacks in te bewaren. Extra moeilijk is een bezoekje aan een tankstation of treinstation. Daar ligt altijd zoveel lekkers dat je snel in de verleiding bent om hier iets mee te nemen!

Ik laat je 3 x een gezond tussendoortjes voor onderweg zien. Ze zijn alle drie makkelijk te maken, goed te bewaren en vullen goed. Maak bijvoorbeeld een voorraadje gezonde snacks op zondag en je kan je de hele week gezond snacken. Handiiiig!

1.Gezonde home-made mueslirepen

gezonde tussendoortjes

Deze mueslirepen zijn makkelijk te maken en vol met goede ingrediënten. Even in de oven en je hebt een flinke voorraad om van te snacken. Klik hier voor het recept.

2.Gezonde speculaas muffins

gezonde tussendoortjes

Deze gezonde muffins maak ik thuis regelmatig. Zo simpel maar deze vullen zo goed dat je aan 1 genoeg hebt. Klik hier voor het recept.

 

3. Kokos vanille brood

gezonde tussendoortjes

Dit kokos vanille brood maak je niet in een broodmachine maar gewoon in een cakevorm. Je kan hier lekker mee ontbijten maar ook meenemen als tussendoortje. Bijvoorbeeld om je plak mierzoete ontbijtkoek mee te vervangen. Klik hier voor het recept.

 

 

Ik hoop dat je hierdoor wat inspiratie hebt gekregen voor een gezond tussendoortje voor onderweg. Heb jij zelf nog leuke tips, laat het vooral weten!

 

easy daily foodHi,

Wat leuk dat jij hier bent!

Ik deel hier al mijn lekkere, makkelijke en gezonde recepten! Denk aan een gezonde tiramisu, een snelle speculaas cheesecake en nog veel meer 😀

Daarnaast deel ik veel tips & tricks over afvallen zonder dieet. Bekijk hiervoor vooral ook even mijn ebook!

Zoek je een specifiek recept? Via de zoekfunctie rechts bovenin kan je het makkelijk vinden. Verder kan je hier van alles vinden, van lekkere weekmenu’s tot gezonde snacks en toetjes.

ENJOY!

-X- Marijke

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022