Gezonde aardbei milkshake

gezonde aardbei milkshake

Een gezonde aardbei milkshake, kan dat? Ja zekerrrr! Je kent vast de milkshakes van de McDonalds wel? Die zijn zo lekker stevig en romig. Deze gezonde aardbei milkshake komt daar heel dichtbij in de buurt! Met weinig in ingrediënten te maken en ontzettend lekker!

 

Gezonde aardbei milkshake

Een milkshake die gezond is? Ja dat bestaat! En nee dan heb ik het natuurlijk niet over een milkshake van de McDonalds of Febo. Maar een aardbeien milkshake die je zelf kan maken! Je hebt er alleen een blender voor nodig. Oh ja en natuurlijk wat ingrediënten maar dat spreekt voor zich toch? Deze gezonde aardbei milkshake zit vol fruit en door het toevoegen van eiwitpoeder de echte milkshake smaak! Maar dat is niet de enige reden dat ik eiwit heb toegevoegd aan dit recept hoor. Eiwitten zorgen er namelijk voor dat je langer verzadigd bent. Dat maakt deze gezonde milkshake een lekker gezond tussendoortje. Meer over het eiwitpoeder onder aan in dit recept, mocht je hier wat meer informatie over willen! Oké en dan nu naar het recept!

gezonde aardbei milkshake

 

Deze gezonde aardbei milkshake bevat 191 calorieën

 

Dit recept is voor 1 gezonde aardbei milkshake

Ingrediënten

  • 80 gr bevroren aardbeien
  • 1 kleine banaan
  • 110 ml amandelmelk (ongezoet)
  • 30 ml water
  • 20 gr eiwitpoeder (smaak vanille of aardbei)

 

gezonde aardbei milkshake

 

Bereiding

  1. Doe alle ingrediënten in een blender en blend tot het helemaal glad is. That’s it!
  2. Wil jij de milkshake wat dikker hebben? Voeg dan iets minder melk en water toe.

 

Is eiwitpoeder nodig?

De meest gestelde vraag wanneer ik een recept deel waarin ik eiwitpoeder gebruik is, ‘kan ik het eiwitpoeder weglaten’. Het antwoord is zowel ja, als nee. Je kan het zeker weglaten maar dan heb je gewoon een lekkere aardbei smoothie. De echte ‘milkshake’ smaak komt o.a. door het eiwitpoeder. Deze gezonde aardbei milkshake is zo lekker en gezond, mede door het eiwitpoeder. Eiwitten zorgen voor een vullende gevoel en hebben ontzettend veel voordelen. Ik gebruik altijd dit eiwitpoeder. Wil je meer weten over eiwitpoeder en waarom ik het gebruik? Lees dan deze blog met uitleg die ik hierover schreef!

 

gezonde aardbei milkshake

 

—–

 

Ga jij deze gezonde aardbei milkshake maken? Laat het dan vooral even weten op instagram! Je kan mij vinden op @easydailyfoodcom. Deel je foto door mij te taggen, vind ik super leuk! En volg mij daar voor alle tips en recepten!

 

 

 

profiel foto instagram

Hi,

Leuk dat jij er bent! Ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Ik laat jou graag zien dat je zelfs met deze makkelijke en lekkere recepten gewoon kan afvallen.

Bekijk mijn duidelijke stappenplan hier!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop