Gezonde kokoskoekjes (3 ingrediënten!)

top 3 september

Ik ben gek op koekjes. Ik vind ze suuuuuuuper lekker, maar ik kan er nooit gewoon 1 of 2 nemen. Daarom heb ik eigenlijk nooit koekjes in huis want dan denk ik elk uur.. Accch ik kan best nog éééén koekje nemen. Haha. Maar ik bedacht een oplossing, namelijk gezonde koekjes! Deze koekjes maak je met maar 3 ingrediënten en ze zijn echt ontzettend lekker. Dus hier kan ik (en jij dus ook) gerust iets meer van nemen. Ook zo gek op koekjes? Probeer dan zeker deze gezonde kokoskoekjes even!

 

gezonde kokoskoekjes

 

Recept is voor 12 koekjes

Ingrediënten

  • 2 bananen
  • 100 gram kokosrasp
  • 1 eetlepel honing

 

gezonde kokoskoekjes

 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en prak ondertussen de bananen. Doe hier nu de kokosrasp bij en 1 eetlepel honing en roer alles goed door elkaar.
  2. Leg bakpapier op de bakplaat en pak met bijvoorbeeld een ijslepel steeds bolletjes van het mengsel (het mengsel blijft erg ‘vochtig’) en druk deze helemaal plat op de bakplaat. Doe dit tot het beslag op is.
  3. Bak de kokoskoekjes ongeveer 20/25 minuten. Zijn ze nog niet krokant? Maak de kokoskoekjes dan los door er met een scherp mes onderdoor te gaan. Draai ze om en bak nog 5 minuten.

 

gezonde kokoskoekjes

 

Klaar zijn je lekkere gezonde kokoskoekjes! Makkelijk toch? De koekjes zijn direct uit de oven lekker chrunchy. Maar je kan de koekjes ook goed bewaren in een afgesloten bakje, zo blijven ze ongeveer 3 dagen goed. Ze zijn dan niet meer zo crunchy maar nog net zo lekker!

 

 

Ga jij deze gezonde kokoskoekjes proberen?

 

 

 

easy daily foodHi,

Wat leuk dat jij hier bent!

Ik deel hier al mijn lekkere, makkelijke en gezonde recepten! Denk aan een gezonde tiramisu, een snelle speculaas cheesecake en nog veel meer 😀

Daarnaast deel ik veel tips & tricks over afvallen zonder dieet. Bekijk hiervoor vooral ook even mijn ebook!

Zoek je een specifiek recept? Via de zoekfunctie rechts bovenin kan je het makkelijk vinden. Verder kan je hier van alles vinden, van lekkere weekmenu’s tot gezonde snacks en toetjes.

ENJOY!

-X- Marijke

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022