Gezondere borrelplank

gezondere borrelplank

Borrelen, dat is altijd leuk toch? Zelf drink ik (zo goed als) geen alcohol maar een lekker hapje sla ik niet af! Ook wanneer jij wil afvallen kan je gewoon af en toe een lekker hapje nemen. Ik zou het niet elk weekend op de planning zetten haha maar af en toe kan het prima. Ik heb een super simpele en makkelijke borrelplank samengesteld met producten die niet al te veel calorieën bevatten. Handig voor komend weekend!

Gezondere borrelplank

Nu is borrelen niet echt gezond te noemen, en ook niet alles hoeft natuurlijk gezond te zijn. Maar het leek mij leuk om eens een borrelplank te maken die iets gezonder is. En met gezonder bedoel ik in dit geval, lekker wat groente erbij en niet al te veel calorieën. Ik kies ervoor om meerdere soorten groente te gebruiken maar ook lekkere knapperige items voor de bite. Jij kan deze gezondere borrelplank natuurlijk heel makkelijk verdubbelen wanneer jij met een grotere groep mensen aan het borrelen bent. Benieuwd wat ik zo al op deze borrelplank heb gelegd?

gezondere borrelplank

Deze borrelplank bevat in totaal 849 calorieën en is genoeg als hapje voor +/- 3 personen. Dan is het 283 calorieën per persoon

 

Ingrediënten

  • 1 zakje mini maiswafels Ah huismerk
  • 190 gr druiven
  • 200 gr komkommer
  • 20 gr zoute popcorn
  • 60 gr jong belegen kaasblokjes
  • 1 paprika
  • 60 gr zoute sticks

 

Bereiding

  1. Was de groente en snij de komkommer in plakjes en de paprika in reepjes.
  2. Leg alle items op een leuke snijplank. Laat de druiven aan de tros zitten, dit staat leuker, en leg de komkommer in een sliert vorm op het bord. Leg de overige items erom heen en zo heb jij binnen no-time een lekkere gezondere borrelplank op tafel staan!

gezondere borrelplank

 

Geniet ervan!

En nu ben ik  heel benieuwd of jij deze lekkere borrelplank gaat maken! Maak er dan vooral een leuke foto van en tag mij op instagram, vind ik zo leuk! Mijn instapagina is @easydailyfoodcom.

 

easy daily foodHi,

Wat leuk dat jij hier bent!

Ik deel hier al mijn lekkere, makkelijke en gezonde recepten! Denk aan een gezonde tiramisu, een snelle speculaas cheesecake en nog veel meer 😀

Daarnaast deel ik veel tips & tricks over afvallen zonder dieet. Bekijk hiervoor vooral ook even mijn ebook!

Zoek je een specifiek recept? Via de zoekfunctie rechts bovenin kan je het makkelijk vinden. Verder kan je hier van alles vinden, van lekkere weekmenu’s tot gezonde snacks en toetjes.

ENJOY!

-X- Marijke

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022