Groene smoothie die echt lekker is!

smoothie als ontbijt

Al jaren zijn groene smoothies helemaal hip om te drinken. Ik ben dan ook één van de weinige die groene smoothies echt ontzettend vies vond. Ik heb meerdere recepten en combinaties geprobeerd maar ik vond ze echt allemaal ontzettend vies en naar uitgeperste rauwe groente smaken, bah! Maar wacht..  Nu heb ik een combinatie gemaakt waarvan ik zeker weet dat ook jij deze lekker gaat vinden! Zie hier.. . de groene smoothie die echt lekker is! Ja het is echt mogelijk 🙂

 

groene smoothie die echt lekker is

 

Ingrediënten

  • 150 ml perensap
  • 100 ml water
  • 70 gram verse spinazie (ongeveer 3 handen)
  • 100 gram mango blokjes (uit de vriezer)

groene smoothie die echt lekker is

Bereiding

  1. Doe de perensap en het water in de blender, voeg de helft van de spinazie toe en zet de blender aan. Alles goed gemixt? Voeg dan de overige spinazie toe en zet de blender nogmaals aan.
  2. Ontdooi de mango blokjes kort in de magnetron als je bevroren blokjes gebruikt en voeg dan toe aan de blender. Laat alles nog even goed doormixen en klaar is je lekkere groene smoothie!

 

groene smoothie die echt lekker is

 

Deze groene smoothie is in ieder geval super makkelijk om te maken. Dus heb jij nog nooit een groene smoothie gemaakt? Dan kan ik je deze zeker aanbevelen. Heb je meteen een flinke hoeveelheid van je dagelijkse groente binnen 🙂

 

Heb jij wel eens een groene smoothie gemaakt? Welke combinatie vind jij lekker?

 

 

EASY DAILY FOOD

Hi,

Mijn naam is Marijke, ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Gezond eten is allesbehalve saai. Ontdek mijn lekkere recepten en afvaltips hier. Meer uitleg over hoe je kan afvallen zonder dieet? Bekijk dan mijn webshop!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop