Groot nieuws!

easy daily food webshop

Na weken en maanden voorbereidingen treffen kan ik eindelijk het grote nieuws met jou delen. Nee dit is geen ‘clickbait’ en nee ik ben niet zwanger haha maar ik heb wel heel groot nieuws. Je kan nu op EASY DAILY FOOD niet alleen recepten vinden, maar kun je hier ook shoppen! Shoppen? Ja shoppen! Ik heb mijn webshop vanaf nu geopend! Gewoon op deze vertrouwde pagina, bovenin de index kun je nu het kopje ‘webshop’ vinden. Wanneer je daar op klikt kun je alle producten vinden die er te koop zijn. Dat zijn er inmiddels al behoorlijk wat!

Mijn droom

Al tijden liep ik met het idee dat ik voor mijzelf wilde beginnen. Wat ik dan precies wou opstarten wist ik niet maar dat het met eten en koken te maken moest hebben wel. Ik heb gedacht aan een soort klein cateringsbedrijfje, of aan het schrijven van een E-book (ga ik misschien ook nog wel doen 😉 ). Maar toen ik ging brainstormen dacht ik aan wat ik nou het aller- aller- allerleukste vind om te doen en dat is koken en shoppen.

Waarom geen combi maken dacht ik! Ik ben mijn speurtocht gestart naar leuke producten om te gaan verkopen in mijn shop en langzaam alle details uitgewerkt. De laatste maanden ben ik hier dan ook behoorlijk druk mee geweest. Ik ben opzoek gegaan naar super toffe producten, moest de webshop klaar maken voor gebruik (Sonja bedankt voor AL je hulp!) wat niet makkelijk is als je weinig verstand hebt van het schrijven van codes. Goed kijken naar de eisen waar de shop aan moet voldoen, het inkopen van verpakkingmateriaal, inschrijven bij de Kamer van Koophandel en ga zo maar door. Maar wie niet waagt wie niet wint! De webshop is nog niet tot in de puntjes afgewerkt en het kan altijd mooier, maar je kan de producten sinds vandaag shoppen! En daar gaat het natuurlijk om.

Inschrijven bij de Kamer van Koop handel!
Producten

Benieuwd wat je zo al kan shoppen? Nou keuken items die ontzettend handig zijn, zoals een avocado bewaarset en leuke cocktailprikkers. Maar ook leuke dingen voor een verjaardag zoals een taart topper waarmee je in 1 klap een verjaardagstaart omtovert tot een feestje. Of wat dacht je van leuke items om de lunchbox van je kind mee te versieren? Zoals deze toffe panda prikkers of brood uitstekers!

easy daily food webshop

Eigenlijk kan je hier allemaal producten vinden die super leuk zijn om te gebruiken. Ik heb ervoor gezorgd dat alle producten goedkoper zijn dan bij (de meeste) andere webshops zodat je echt niet teveel betaald voor leuke keukengadgets. En ken je een kookliefhebber? Dan is dit je plek voor al je toffe, budget-vriendelijke cadeaus! Nooit meer zoeken naar geschikte en originele cadeaus maar gewoon hier je favoriete items uitzoeken. Vind ik leuk!

 

easy daily food webshop

Betalen

De webshop wijst zich vanzelf. Je kan producten in je winkelmandje plaatsen en afrekenen met iDeal, credit card of per bankoverschrijving! En omdat er niks zo vervelend is als een week wachten op je pakketje, doe ik mijn uiterste best om het binnen een dag te verzenden!

Bestellen

Kan je niet wachten om een bestelling te plaatsen? (YEEEEYH) Dan kan je HIER naar de webshop gaan en wie weet ben jij mijn allereerste klant. Hoe tof zou dat zijn! En is er nou een product waarvan jij vind dat deze niet mag missen in de EASY DAILY FOOD SHOP? Laat het dan zeker even weten!

 

 

Ik hoop dat jij net zo verliefd bent wordt op de toffe producten als ik en dat je met veel plezier gaat shoppen in mijn shop!

 

 

 

 

 

 

 

 

easy daily foodHi,

Wat leuk dat jij hier bent!

Ik deel hier al mijn lekkere, makkelijke en gezonde recepten! Denk aan een gezonde tiramisu, een snelle speculaas cheesecake en nog veel meer 😀

Daarnaast deel ik veel tips & tricks over afvallen zonder dieet. Bekijk hiervoor vooral ook even mijn ebook!

Zoek je een specifiek recept? Via de zoekfunctie rechts bovenin kan je het makkelijk vinden. Verder kan je hier van alles vinden, van lekkere weekmenu’s tot gezonde snacks en toetjes.

ENJOY!

-X- Marijke

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022