Honing van Holland & Barrett

holland barret

Holland & Barrett zal misschien niet meteen een belletje doen rinkelen bij je. Dat is ook niet zo vreemd aangezien ik deze naam zelf ook nog niet eerder had gehoord. Het is de nieuwe naam van winkel keten de Tuinen! Dat komt je vast wel bekend voor. De winkelketen is in 2003 al overgenomen door Holland & barret. Maar sinds 2015 gaat de Tuinen officieel verder onder de nieuwe naam.

 

Holland & Barrett verkoopt onder andere veel verschillende soorten honing. Mijn favoriete honing is Acacia honing van het merk ‘de Traay’. Het is een milde zoete honing die je perfect kan gebruiken in de keuken. Door de neutrale lichte smaak is deze honing geschikt voor verschillende soorten gebruik. Je kan deze honing gebruiken als zoetje in een bakje thee maar je kan er ook lekkere en gezonde baksels mee maken!

holland-barret-honing

 

Baksels

 

 

holland barret honing

 

Zo als je kan zien, kan je er eindeloos mee variëren. Je kan er ook een lekkere salade mee opleuken of een simpel broodje met brie en een beetje honing! Natuurlijk kan je ook voor een andere honing soort kiezen. Er is namelijk genoeg keus. Elke honing heeft een andere smaak! Probeer daarom vooral uit welke jij het lekkerste vindt. Ook honing van Holland & Barrett proberen? Klik dan op de link om te zien welke soorten er allemaal verkocht worden!

 

 

Gebruik jij vaak honing in de keuken?

 

 

 

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

 

 

profiel foto instagram

Hi,

Leuk dat jij er bent! Ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Ik laat jou graag zien dat je zelfs met deze makkelijke en lekkere recepten gewoon kan afvallen.

Bekijk mijn duidelijke stappenplan hier!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop