Kerst diner tips!

Kerst diner tips

Of je nou opkijkt tegen het kerst diner of er juist naar uit kijkt, veel werk is het zowieso! Ik heb daarom een aantal Kerst diner tips verzameld om het allemaal iets makkelijker te maken..

 

1. Kies voor een aardappelgerecht wat je af moet bakken in de oven. Scheelt een pan op het fornuis, het is van te voren klaar te maken en dus stress vrij!

 

2. Maak als toetje iets wat je een dag van te voren kan maken. Denk aan een taart of bijvoorbeeld deze tiramisu. Dit staat al klaar in de koelkast en hoef je alleen nog maar op tafel te zetten.

 

3. Zet het drinken voor je gasten (behalve de rode wijn) buiten neer. Zo heb je alle ruimte in de koelkast voor de andere ingrediënten.

 

4. Ik kwam er vorig jaar via een collega achter dat jij je favoriete vlees gerecht kan reserveren bij de slager, handig! Zo weet je zeker dat je niet last-minute iets nieuws moet bedenken omdat jouw product niet meer te krijgen is.

 

5. Koop alle niet-verse ingrediënten al ver van te voren. Denk aan stokbrood, aardappelen, room enzovoort. Zo hoef je de dag voor kerst alleen nog maar de supermarkt in voor je verse ingrediënten.

 

6. Ben je niet zo’n keukenprinses? Op deze blog staan natuurlijk genoeg makkelijke ingrediënten maar kies je voor extra safe? Koop dan van die speciale editie ovengerechten van je favoriete supermarkt. Deze zijn vaak al helemaal op smaak gebracht en hoeft alleen nog maar in de oven gezet te worden. Kan jij je richten op je bijgerechten!

 

7. Koop geen kant en klare toetjes uit de supermarkt. Die zijn eigenlijk nooit lekker. Je denkt misschien ‘o maar dat scheelt veel werk, dan koop ik de Tiramisu kant & klaar’. Maar echt, zo’n toetje valt altijd tegen. Maak dus gewoon een lekker Kerst toetje die je bijvoorbeeld een dag van te voren kan maken!

 

Ik hoop dat je iets aan deze Kerst diner tips hebt! Maak je geen uitgebreid diner maar kies je juist voor het gemak van gourmetten? Lees dan zeker even mijn tips om gourmetten nog leuker te maken!

 

Heb jij nog goede tips voor het Kerst diner? Laat het dan vooral weten!

 Afbeelding: Pixabay.com

easy daily foodHi,

Wat leuk dat jij hier bent!

Ik deel hier al mijn lekkere, makkelijke en gezonde recepten! Denk aan een gezonde tiramisu, een snelle speculaas cheesecake en nog veel meer 😀

Daarnaast deel ik veel tips & tricks over afvallen zonder dieet. Bekijk hiervoor vooral ook even mijn ebook!

Zoek je een specifiek recept? Via de zoekfunctie rechts bovenin kan je het makkelijk vinden. Verder kan je hier van alles vinden, van lekkere weekmenu’s tot gezonde snacks en toetjes.

ENJOY!

-X- Marijke

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022