Kids in de keuken: herfstvakantie

kids-keuken-herfstvakantie

Vinden jouw kinderen het leuk om te helpen in de keuken? Of ben je opzoek naar een leuke activiteit om te doen met je kinderen in de herfstvakantie? Ik laat je aan aantal leuke en vooral makkelijke recepten zien die perfect zijn om samen met de kids te maken.

 

1.Gezonde speculaas muffins

gezonde speculaas muffins

Het recept voor de gezonde speculaas muffins is erg makkelijk en daarom ideaal om te maken met kinderen. Laat de kinderen de ingrediënten in een bak doen en door elkaar roeren. Daarna hoeft alles alleen nog maar in de vormpjes en ze zijn zo goed als klaar.

Klik op de afbeelding om het recept te bekijken..

 

2. Makkelijke bladerdeeg appeltaartjes

mini appeltaartjes

Voor dit makkelijke appeltaartje heb je weinig ingrediënten nodig. Je hebt je waarschijnlijk zelfs al in huis! Dit taartje is snel klaar en ontzettend lekker. Ideaal voor een druilerige herfstvakantie middag!

Klik op de afbeelding om het recept te bekijken..

 

3. Makkelijke kokoskoekjes

herfstvakantie recepten

Oke deze koekjes zijn ontzettend makkelijk om te maken maar misschien wel 1 van de lekkerste koekjes die ik de laatste tijd heb gegeten. Het enige wat je hoeft te doen is 2 ingrediënten met elkaar mengen, in de oven zetten en binnen no-time heb je heerlijke kokoskoekjes. Laat het roeren door de kids doen en ze hebben het koekje helemaal zelf gemaakt. Leuk!

Klik op de afbeelding om het recept te bekijken..

 

Welke recept lijkt jou het leukst om te gaan maken met kinderen? Ben heel benieuwd!

 

 

EASY DAILY FOOD

Hi,

Mijn naam is Marijke, ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Gezond eten is allesbehalve saai. Ontdek mijn lekkere recepten en afvaltips hier. Meer uitleg over hoe je kan afvallen zonder dieet? Bekijk dan mijn webshop!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop