Kids in de keuken: herfstvakantie

kids-keuken-herfstvakantie

Vinden jouw kinderen het leuk om te helpen in de keuken? Of ben je opzoek naar een leuke activiteit om te doen met je kinderen in de herfstvakantie? Ik laat je aan aantal leuke en vooral makkelijke recepten zien die perfect zijn om samen met de kids te maken.

 

1.Gezonde speculaas muffins

gezonde speculaas muffins

Het recept voor de gezonde speculaas muffins is erg makkelijk en daarom ideaal om te maken met kinderen. Laat de kinderen de ingrediënten in een bak doen en door elkaar roeren. Daarna hoeft alles alleen nog maar in de vormpjes en ze zijn zo goed als klaar.

Klik op de afbeelding om het recept te bekijken..

 

2. Makkelijke bladerdeeg appeltaartjes

mini appeltaartjes

Voor dit makkelijke appeltaartje heb je weinig ingrediënten nodig. Je hebt je waarschijnlijk zelfs al in huis! Dit taartje is snel klaar en ontzettend lekker. Ideaal voor een druilerige herfstvakantie middag!

Klik op de afbeelding om het recept te bekijken..

 

3. Makkelijke kokoskoekjes

herfstvakantie recepten

Oke deze koekjes zijn ontzettend makkelijk om te maken maar misschien wel 1 van de lekkerste koekjes die ik de laatste tijd heb gegeten. Het enige wat je hoeft te doen is 2 ingrediënten met elkaar mengen, in de oven zetten en binnen no-time heb je heerlijke kokoskoekjes. Laat het roeren door de kids doen en ze hebben het koekje helemaal zelf gemaakt. Leuk!

Klik op de afbeelding om het recept te bekijken..

 

Welke recept lijkt jou het leukst om te gaan maken met kinderen? Ben heel benieuwd!

 

 

easy daily foodHi,

Wat leuk dat jij hier bent!

Ik deel hier al mijn lekkere, makkelijke en gezonde recepten! Denk aan een gezonde tiramisu, een snelle speculaas cheesecake en nog veel meer 😀

Daarnaast deel ik veel tips & tricks over afvallen zonder dieet. Bekijk hiervoor vooral ook even mijn ebook!

Zoek je een specifiek recept? Via de zoekfunctie rechts bovenin kan je het makkelijk vinden. Verder kan je hier van alles vinden, van lekkere weekmenu’s tot gezonde snacks en toetjes.

ENJOY!

-X- Marijke

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022