Kindertraktaties

 

Het schijnt nog al een dingetje te zijn.. Trakteren op school/crèche/opvang of peuterspeelzaal…
 Voor de moeders die dit lezen komen er nu waarschijnlijk herinneringen naar boven van slapeloze nachten en knutselen met papier en snoep om een schitterende traktatie weg te kunnen geven de volgende dag. Nu is mijn dochter nog geen 2, dus heb ik hier zelf nog geen last van gehad. Maar de kinderen op de crèche hebben soms al traktaties waar je U tegen zegt. Natuurlijk zijn er ook de gewone leuke traktaties (zoals ze naar mijn mening bedoeld zijn). Maar er zijn ook moeders (of vader..) die compleet uitpakken met een gepersonaliseerd kado’tje per kind in de groep met kinderchamagne en zelf gebaken koekjes versierd met diamanten en goud en.. Nou ja je begrijpt waar ik naar toe wil.
Hieronder een aantal voorbeelden van kindertraktaties die makkelijk te maken zijn. Zodat je traktatie er leuk uit ziet zonder al te veel werk of geld..

These were a big hit at daycare everytime I made them...we did them for halloween and valentines last year!
Bron
Use these colorful #cupcake #wrappers and fill them with fresh fruits at your baby shower. Healthy party snacks for kids (fruit in cute cups) - by Glorious Treats
Bron
Ice cream wafels. nodig: Mini stroopwafels, Marshmallows, Cocktailprikker met vlaggetje. Werkwijze: Prik de cocktailprikker door stroopwafel, marshmallow en stroopwafel. en klaar is je traktatie.
Bron

 

 Super cute idea for end of school year gift for kids with a "Happy Summer" note on the tag.
Bron

 

Source for this great idea: ACTION FOR HEALTHY KIDS nonprofit organization.
Bron

Ik denk dat ik zou kiezen voor een zakje met popcorn met daarop een tekst. Maar eigenlijk vind ik ze allemaal even leuk! Gaat nog lastig worden als ik aan de beurt ben om te trakteren 🙂

 

 

profiel foto instagram

Hi,

Leuk dat jij er bent! Ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Ik laat jou graag zien dat je zelfs met deze makkelijke en lekkere recepten gewoon kan afvallen.

Bekijk mijn duidelijke stappenplan hier!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop