Kitchen tour I EASYDAILYFOOD

Toen Stephanie van de blog Great little kitchen mij vroeg of ik mee wou doen in haar rubriek ‘Kitchen Tour’ heb ik even getwijfeld. Ik ging namelijk de artikelen over mijn voorgangers even bekijken en zag de ene na de andere luxe design keuken. Mijn keuken voldoet prima, het is echter geen design hoogstandje. Ach toen dacht ik ‘who cares’! Heb vrolijk foto’s gemaakt van mijn keuken met op de koelkast kunst van onze dochter van 2. Daarbij vulde in de leuke vragen van Stephanie in!

Zondag 25 oktober kwam het artikel online en ik vond het erg leuk om terug te lezen. Ben jij benieuwd hoe mijn keuken eruit ziet? Hieronder een aantal foto’s..

kitchen-tour

kitchen-tour-1

Ook benieuwd naar mijn grootste keukenblunder en hoeveel uurtjes ik in de keuken besteed? Dat kan je hier lezen!

 

Volg jij EASYDAILYFOOD al op Social Media?
FacebookTwitterPinterestInstagram

profiel foto instagram

Hi,

Leuk dat jij er bent! Ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Ik laat jou graag zien dat je zelfs met deze makkelijke en lekkere recepten gewoon kan afvallen.

Bekijk mijn duidelijke stappenplan hier!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop