Kleine caprese pizza’s

kleine caprese pizza

Gek op pizza maar geen zin om zelf deeg te kneden? Of geen ruimte in je vriezer voor die grote onhandige pizza dozen? Dan heb ik nu de oplossing voor je, deze kleine caprese pizza’s! Je kan ze makkelijk vanuit de vriezer maken. Het deeg zit namelijk al helemaal kant en klaar in een vierkant doosje wat in élke vriezer past.

 

Eerder maakte ik van dit pizza deeg al deze mini pizza’s maar heb er dit keer caprese pizza’s van gemaakt. Super lekker, makkelijk en snel klaar. Jup daar hou ik van! Deze blog is niet gesponsord door Koopmans hoor, maar als je een goede tip hebt moet je die delen toch? Daarom laat ik je zien hoe je met dit kan en klare deeg heel makkelijk pizza’s maakt. Gewoon thuis, weinig ingrediënten en binnen no-time klaar.

 

kleine caprese pizza

 

Recept is voor 4 kleine caprese pizza’s

 

Ingrediënten

  • 4x vierkant pizza deeg (van Koopmans, zie foto hieronder)
  • bakje mini mozzarella
  • handje cherry tomaatjes
  • pakje tomaten frito (te vinden bij de tomatenblokjes en pasta saus)
  • verse basilicum

 

kleine caprese pizza

 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Haal de bakplaat er uit en leg hier bakpapier op. Leg hier de 4 plakjes pizza deeg op en laat 5 minuten ontdooien.
  2. Verdeel met een lepel een beetje tomaten frito saus over elk vierkantje pizzadeeg. Leg op elke pizza een paar bolletjes mini mozzarella, snij de tomaatjes door midden en verdeel ook deze over de pizza.
  3. Zet de caprese pizza’s +/- 12 minuten in de oven. Klaar zijn je mini pizza’s! Beetje verse basilicum er over en nog een bolletje mini mozzarella en je caprese pizza is helemaal af :).

 

kleine caprese pizza

 

Tip

 

Ga jij deze kleine caprese pizza’s uitproberen?

 

 

 

 

 

 

easy daily foodHi,

Wat leuk dat jij hier bent!

Ik deel hier al mijn lekkere, makkelijke en gezonde recepten! Denk aan een gezonde tiramisu, een snelle speculaas cheesecake en nog veel meer 😀

Daarnaast deel ik veel tips & tricks over afvallen zonder dieet. Bekijk hiervoor vooral ook even mijn ebook!

Zoek je een specifiek recept? Via de zoekfunctie rechts bovenin kan je het makkelijk vinden. Verder kan je hier van alles vinden, van lekkere weekmenu’s tot gezonde snacks en toetjes.

ENJOY!

-X- Marijke

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022