De lekkerste Moederdag recepten!

moederdag recepten-kop

Het is bijna Moederdag! Heb jij al iets leuks bedacht voor jouw lieve moeder, de moeder van je kids of voor oma? Heb je nog geen idee wat je haar moet geven? Alle moeders zijn gek op zelfgemaakte dingen. En waar wordt een vrouw nou blijer van, dan van lekker eten?!  Ik heb de lekkerste Moederdag recepten verzameld zodat jij, eventueel met de kids, iets lekkers kan maken voor mama of voor oma.

Aangezien ik zelf niet echt van het bakken ben, heb ik een aantal foodbloggers gevraagd om hun favoriete Moederdag recept te delen. Klik op de foto’s om de recepten te bekijken!

 

Home-made chocolade truffels

moederdag recepten

Susan maakte deze paleo-proof chocolade truffels. Wauw wat ziet dit er lekker uit zeg. Klik op de afbeelding om haar recept te bekijken!

 

Mini cheesecakes

moederdag recepten

Wat zien deze kleine cheesecakes er mooi uit zeg. Net kleine kunstwerkjes! Ellouisa heeft deze beauty’s gemaakt. Ze zijn niet zo moeilijk als je zou denken dus zeker de moeite waard om te maken!

 

Harten koekjes

moederdag recepten

Je moeder zal vast dolblij zijn met deze lieve harten koekjes. Trouwens zowieso een leuk recept om te bewaren want je kan ze natuurlijk veel vaker maken. Gewoon omdat ze lekker zijn maar bijvoorbeeld ook met Valentijnsdag!

 

No-bake monchou taartjes

moederdag recepten

Zelf heb ik al een keer deze 1-persoons monchou taartjes gemaakt maar moet je nu kijken hoe mooi deze monchou taarjes  van Tessa zijn. Wauw! Je hebt helemaal niet zoveel ingrediënten nodig maar het resultaat mag er zeker zijn!

 

Chocolade fudge taart

moederdag recepten

Is jouw moeder een echte chocolade-lover, dan valt deze chocolade fudge taart zeker in de smaak! Barbara heeft voor deze taart een wel heel bijzonder ingrediënt gebruikt, namelijk zoete mosterd. Nou dat zou ik nooit bedacht hebben. Ik ben heel benieuwd naar deze choco fudge taart!

 

Chocolade cake

moederdag recepten

Severien kreeg deze lekkere Moederdag cake al wat eerder dan alle andere moeders. Op haar blog lees je waarom. Haar dochter heeft deze chocolade cake voor haar gemaakt. Wat lief! Doe mij ook maar zo’n lekkere choco cake!

 

 

Klik op de afbeeldingen om deze lekkere Moederdag recepten te bekijken! Ga jij iets speciaal doen voor je moeder met Moederdag? Welk recept lijkt jou het lekkerst?

 

 
 

profiel foto instagram

Hi,

Leuk dat jij er bent! Ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Ik laat jou graag zien dat je zelfs met deze makkelijke en lekkere recepten gewoon kan afvallen.

Bekijk mijn duidelijke stappenplan hier!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop