Leuk om te maken in de zomervakantie!

leuke-dingen-om-te-maken

Dit jaar is mijn dochter 4 jaar geworden en dat betekend dat ze naar de basischool gaat. Vanaf de eerste dag is zij meteen hele dagen naar school gegaan omdat zij het er fantastisch vind. Wanneer het weekend is vraagt ze vaak al wanneer de school weer begint. Ik ben daarom heel benieuwd hoe dit straks zal gaan als de zomervakantie echt begint. Dat betekend dat ze 6 weken niet naar school kan! Nou moet ik zeggen dat ik geluk heb dat mijn dochter zich (over het algemeen) heel goed zelf kan vermaken. Ze speelt graag buiten maar kan ook lange tijd met de lego of iets dergelijks spelen.

Nou weet ik dat niet iedereen het geluk heeft dat kinderen zelf kunnen spelen. Daarom heb ik een aantal leuke recepten bij elkaar gezocht die super leuk zijn om samen met je kinderen te maken. Natuurlijk hoef jij je kinderen echt niet 6 weken dag in dag uit te vermaken. Maar een paar leuke activiteiten achter de hand hebben, is altijd een goed idee. Is het een regenachtig dagje of wil jij je kids even afleiden? Maak dan samen iets lekkers! Natuurlijk zijn alle recepten super makkelijk om te maken, want het moet wel een beetje leuk blijven natuurlijk 😉

 

Klik op de afbeelding om het recept te bekijken!

 

Gezonde cheesecake cupcakes
Leuk om te maken in de zomervakantie

Cupcakes
Leuk om te maken in de zomervakantie

Kokos macronen (2 ingrediënten!)
Leuk om te maken in de zomervakantie

Mini appelflappen
Leuk om te maken in de zomervakantie

Fruit rups
Leuk om te maken in de zomervakantie

Pannenkoek prikkers
Leuk om te maken in de zomervakantie

Gezonde pannenkoekjes
Leuk om te maken in de zomervakantie

Makkelijke koekjes (maar 3 ingrediënten!)
Leuk om te maken in de zomervakantie

Snelle appeltaartjes van bladerdeeg
Leuk om te maken in de zomervakantie

 

 

Dus staat je een regenachtig of saai dagje te wachten? Ga dan samen iets lekkers maken! 

 

 

Heb jij een recept uitgeprobeerd? Laat het dan zeker even weten op Facebook, Instagram of Twitter. Gebruik dan #EASYDAILYFOOD of tag mij in je foto. Vind ik leuk!

 

 

 

 

profiel foto instagram

Hi,

Leuk dat jij er bent! Ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Ik laat jou graag zien dat je zelfs met deze makkelijke en lekkere recepten gewoon kan afvallen.

Bekijk mijn duidelijke stappenplan hier!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop