Leuke broodtrommels voor naar school

broodtrommel

Ja vaders en moeders, het is voor de ouders die in het midden van het land wonen, komende maandag alweer zover dat de kinderen van de basischool weer naar school gaan. Niks niet lekker rustig aan doen ‘s ochtends, nee er moet weer gehaast worden in de ochtend. De kids weer fris & fruitig klaar maken en niet te vergeten jezelf :). en vergeet natuurlijk niet om de lunch te smeren en klaar te zetten voor je kleine.

Ik moet zeggen dat ik vaak heel saai ben met het klaar maken van de lunch van mijn dochter. Meestal zijn het gewoon 2 stukjes brood met beleg in haar favoriete Paw Patrol broodtrommel. Helaas wil mijn dochter absoluut geen andere lunchbox maar ik kwam zoveel leuke broodtrommels tegen online dat ik ze dan maar met jou ga delen. Wie weet heb jij nog een nieuwe broodtrommel nodig voor je kleine omdat de lunchbox deze zomer kwijt geraakt bent of deze gewoon toe is aan vervanging. Daarom vandaag de 5 leukste lunchboxen die ik tegen kwam!

En voor alle ouders die in het midden van het land wonen, of net als ik in het noorden. Wij kunnen nog even rustig aan doen in de ochtend 😉

 

Robot

broodtrommelIk begin meteen met de allerleukste en meest originiele lunchbox. Namelijk een lunchbox in de vorm van een robot. Super stoer! HIER te koop

 

Lego

broodtrommel

Kan jouw kleine geen genoeg krijgen van lego? Dan zal hij of zij vast dolblij zijn met deze lego lunchbox. HIER te koop.

 

Dino bakjes

broodtrommel

Niet 1 grote lunchbox maar 3 kleinere varianten om mee te variëren qua lunch. In de 1 een broodje en in de ander wat extra fruit of komkommertjes! HIER te koop.

 

Lieveheersbeestje

broodtrommel

Super schattig vind ik deze broodtrommel die eruit ziet als een lieveheersbeestje. HIER te koop.

 

Bento broodtrommel

broodtrommel

Ben jij graag creatief met het maken van de lunch voor je kleine? Dan is een Bento box iets voor jou! Er zitten meerdere vakjes in waardoor je creatief kan zijn met het eten! HIER te koop.

 

 

 

Welke broodtrommel heeft jouw kind mee naar school? Ik ben heel benieuwd!

 

 

 

 

 

 

 

 

profiel foto instagram

Hi,

Leuk dat jij er bent! Ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Ik laat jou graag zien dat je zelfs met deze makkelijke en lekkere recepten gewoon kan afvallen.

Bekijk mijn duidelijke stappenplan hier!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop