Leuke foodbloggers die je nu moet gaan volgen!

foodbloggers

Zoals je misschien wel weet is mijn food blog niet de enige in Nederland ;). Er zijn zelfs ontzettend veel foodblogs! Naast de allergrootste, denk aan Uit Pauline’s keuken & Chickslovefood, zijn er ook heel veel toffe foodblogs te vinden. Nu denk je misschien dat het haat & nijd is tussen de foodbloggers onderling of dat er een concurrentie strijd is. Maar niks is minder waar!

Het leek mij daarom leuk om een aantal van deze foodblogs aan je voor te stellen. Op deze manier leer je weer nieuwe blogs kennen met nieuwe recepten en krijg jij weer extra inspiratie om lekker te koken of te bakken. Klik op hun logo om naar hun website te gaan!

 

Healthy foodlove

foodbloggers

De super leuke meid achter deze blog heet Anne. Zij maakte al eens een paar gastblogs voor mijn blog. Haar hele blog bestaat uit gezonde baksels. Ja echt waar! Taarten gemaakt van dadel en noten bodems met een gezonde vulling. Of wat dacht je van gezonde wortel taart-achtige baksels? Anne maakt het allemaal!

 

De wereld op je bord

foodbloggers

Elianne haar blognaam geeft voor een groot deel weer wat je er kan vinden. Veel wereld gerechten zonder pakjes en zakjes. Zo kan je op haar blog zoeken op ‘land’ en ‘soort gerecht’ heel handig en leuk voor als je eens wat anders wil proberen!

 

Eef kookt zo

foodbloggers

Eva heb ik afgelopen november ontmoet op een food event in Zaandam. Deze leuke meid heeft een foodblog met heel veel verschillende soorten recepten. Zoals zelf saucijzen broodjes maken, lekkere vlees gerechten en andere lekkere dingen. Bij elke blog geeft zij een stukje achtergrond informatie over een recept, waar het bijvoorbeeld vandaan komt of waarom het een populair gerecht is. Erg leuk om te lezen!

 

My happy kitchen

foodbloggers

Anne-Marie heb ik ook voor het eerst ontmoet op het food event in Zaandam. Zo leuk om haar ‘in het echt te zien’ want wij hadden al een tijdje online-contact. Anne-Marie heeft naast lekkere recepten ook heel veel leuke andere blogs online staan. Zo vind ik haar categorie ‘nutteloze pakjes en zakjes’ fantastisch om te lezen. Nog niet bekeken? Echt even doen!

 

Healthy foodie manon

foodbloggers

Manon haar blog staat vol met gezonde recepten. Manon eet zoveel mogelijk suikervrij en glutenvrij en heeft veel interesse in gezonde voeding. Haar recept voor couscous met zoete aardappel uit de oven maak ik regelmatig. Ook geïnteresseerd in wat voeding precies met je doet? Dan is haar blog een grote aanrader!

 

Studio KOOK

foodbloggers

Een tijdje geleden heeft Demi voor een nieuwe blognaam gekozen, namelijk studio KOOK! Demi maakt al een tijdje gastblogs voor EASY DAILY FOOD en ik ben elke keer weer dolblij met haar recepten. Allemaal makkelijk en snel te maken en zij maakt prachtige foto’s!

 

 

Was jij al bekend met een van deze leuke foodblogs? Zeker even een kijkje nemen hoor!

 

 

Kopafbeelding: Pixabay.com

 

easy daily foodHi,

Wat leuk dat jij hier bent!

Ik deel hier al mijn lekkere, makkelijke en gezonde recepten! Denk aan een gezonde tiramisu, een snelle speculaas cheesecake en nog veel meer 😀

Daarnaast deel ik veel tips & tricks over afvallen zonder dieet. Bekijk hiervoor vooral ook even mijn ebook!

Zoek je een specifiek recept? Via de zoekfunctie rechts bovenin kan je het makkelijk vinden. Verder kan je hier van alles vinden, van lekkere weekmenu’s tot gezonde snacks en toetjes.

ENJOY!

-X- Marijke

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022