Lunch wrap met cheddar en tomaat

wrap met cheddar en tomaat

Een keertje niet lunchen met brood? Dan heb ik een lekker receptje voor je. Het is zó simpel dat je het bijna geen recept kan noemen, maar lekker is het wel. Een tijdje geleden was ik met een vriendin in Amsterdam en zochten wij bij de Albert Heijn iets te eten voor bij de lunch. Aangezien ik geen vlees eet, was er niet zo heel veel keuze. Min of meer ‘gedwongen’ nam ik een wrap met cheddar kaas en tomaat mee, ik dacht ‘mwoah, lijkt mij niet super, maar dan heb ik in ieder geval iets’. Nou, ik had het mis! Want deze super simpele wrap met cheddar kaas en tomaat was zo lekker dat ik ‘m heb nagemaakt zodat jij hem thuis ook kan eten!

 

wrap met cheddar en tomaat

 

Wrap met cheddar en kaas

De wrap is ontzettend makkelijk om te maken en met heel weinig ingrediënten tóch super lekker. Je moet mij maar op mijn woord geloven want de foto ziet er helaas niet al te veelbelovend uit. Wat ik ook probeerde, ik kreeg deze wrap niet mooi op de foto haha. Dat heb je soms. Ik gebruik voor dit recept de kleine wraps van AH huismerk, een wrap is 40 gram. Je kan uiteraard ook een grotere wrap gebruiken of een andere wrap die je lekker vind. De calorieën zijn berekend op de kleine wrap, maar aanpassen kan natuurlijk altijd! Ga je deze wrap met cheddar en tomaat maken voor de lunch? Dan zou ik er zeker 2 van eten, 1 wrap is wel heel weinig als lunch. Wil je de lunch meenemen naar je werk? Rol deze dan strak in aluminiumfolie, dan blijft hij goed compact.

 

1 wrap met vulling bevat 239 calorieën

 

Recept is voor 1 wrap

Ingrediënten

  • 1 wrap (40 gram)
  • 1 tomaat
  • 10 gram fritesaus ZERO van Remia
  • 15 gram ijsbergsla
  • 20 gram geraspte cheddar kaas (bijvoorbeeld ah)

 

wrap met cheddar en tomaat

 

Bereiding

  1. Verwarm de wrap kort in de magnetron, dan is de wrap iets makkelijker te rollen.
  2. Verdeel de fritesaus over het midden van de wrap. Leg hieroverheen de sla.
  3. Snij de tomaat in dunne plakjes en verdeel over de sla.
  4. Verdeel als laatste de kaas over de wrap en rol nu strak op.
  5. eet meteen op, of rol de hele wrap in aluminiumfolie om mee te nemen. Je kan de wrap ook door de helft snijden en de onderzijde verpakken met aluminiumfolie. Eet smakelijk!

 

wrap met cheddar en tomaat

 

—–

 

 

Ga jij deze lunch wrap proberen? Laat het dan vooral even weten op instagram! Je kan mij vinden onder @easydailyfoodcom!

 

 

 

 

 

 

profiel foto instagram

Hi,

Leuk dat jij er bent! Ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Ik laat jou graag zien dat je zelfs met deze makkelijke en lekkere recepten gewoon kan afvallen.

Bekijk mijn duidelijke stappenplan hier!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop