3x avond maaltijd in 10 minuten op tafel!

Een van de redenen waarom ik mijn blog ben begonnen is om te laten zien dat koken gezond, snel en makkelijk kan zijn. Er staan inmiddels behoorlijk wat recepten op easydailyfood.com en daarom een artikel met 3x een avond maaltijd die binnen 10 minuten op tafel staat! Echt waar..

 

1. Couscous salade met verse zalm

Deze couscous salade zit vol gezonde ingrediënten en is binnen 10 minuten te maken. In de tijd dat de zalm gebakken wordt kan je de overige ingrediënten klaar maken.

Klik hier voor het volledige recept of klik op de afbeelding.

 

2. Thaise kokossoep

maaltijd-snel-klaar

Deze thaise kokossoep is een recept wat ik tegen kwam op de site van chickslovefood.com. Ik heb het recept een beetje aangepast zodat het binnen 10 minuten klaar is.

Klik hier voor het volledige recept of klik op de afbeelding.

 

3. Verse pasta met gerookte zalm

Verse pasta is erg snel klaar, vaak binnen 4 minuten, en is daarom ideaal voor een doordeweekse maaltijd. Ook dit recept met o.a. parmazaanse kaas is erg lekker en snel klaar.

Klik hier voor het volledige recept of klik op de afbeelding.

 

Vind je het moeilijk om snelle recepten te bedenken en te maken? Of denk je ‘wat moet ik deze week nou weer klaar maken’? Probeer deze 3 recepten dan uit!

 

Volg je mij al op Social Media?
Facebook Twitter Pinterest Instagram

easy daily foodHi,

Wat leuk dat jij hier bent!

Ik deel hier al mijn lekkere, makkelijke en gezonde recepten! Denk aan een gezonde tiramisu, een snelle speculaas cheesecake en nog veel meer 😀

Daarnaast deel ik veel tips & tricks over afvallen zonder dieet. Bekijk hiervoor vooral ook even mijn ebook!

Zoek je een specifiek recept? Via de zoekfunctie rechts bovenin kan je het makkelijk vinden. Verder kan je hier van alles vinden, van lekkere weekmenu’s tot gezonde snacks en toetjes.

ENJOY!

-X- Marijke

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022