Meest bekeken recepten APRIL

meest bekeken

De maand april was een bijzondere maand. Deze maand is onze zoon geboren! Dat is dan ook meteen de reden dat er zo weinig nieuwe recepten online zijn gekomen. Ik had netjes van te voren recepten uitgeschreven en op de foto gezet zodat de site ‘gewoon door kon gaan’. Maar doordat de bevalling allemaal iets zwaarder is gevallen dan verwacht had ik echt nergens zin in. Daarom besloten om zo goed als niks online te zetten en lekker bij te komen en te genieten van de eerste weken met onze kleine jongen!

Erg leuk om te zien dat ondanks dat er weinig tot geen nieuwe dingen online zijn gekomen, mijn site nog bijna net zo goed bekeken is als in de maanden ervoor. Super bedankt daarvoor! Vandaag daarom een overzicht met de meest bekeken recepten van deze afgelopen maand. Benieuwd of jij deze al gezien had, het zijn namelijk allemaal al oudere recepten!

 

Gezonde cheesecake cupcakes

meest bekeken recepten

Deze lekkere en mooie cheesecake cupcakes is op Facebook en pinterest zo vaak bekeken dat het recept deze maand weer eens een keer op de eerste plek staat. Binnenkort maak ik hier een nieuwe versie van! Klik op de afbeelding om het recept te bekijken!

 

Makkelijke verjaardagshapjes

makkelijke verjaardagshapjes

Vorige maand stond dit ‘oude’ artikel zelfs op de meest bekeken plek. Deze maand dus weer een topper en erg veel bekeken. Klik op de afbeelding om naar het artikel te gaan!

 

Gezonde kokoskoekjes

meest bekeken recepten

Gezonde koekjes, klinkt goed toch? Deze gezonde kokos koekjes maak je met maar 3 ingrediënten. Klik op de afbeelding om het recept te bekijken!

 

 

Had jij deze recepten al eens bekeken op gemaakt? Ik ben benieuwd!

 

 

 

 

easy daily foodHi,

Wat leuk dat jij hier bent!

Ik deel hier al mijn lekkere, makkelijke en gezonde recepten! Denk aan een gezonde tiramisu, een snelle speculaas cheesecake en nog veel meer 😀

Daarnaast deel ik veel tips & tricks over afvallen zonder dieet. Bekijk hiervoor vooral ook even mijn ebook!

Zoek je een specifiek recept? Via de zoekfunctie rechts bovenin kan je het makkelijk vinden. Verder kan je hier van alles vinden, van lekkere weekmenu’s tot gezonde snacks en toetjes.

ENJOY!

-X- Marijke

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022