Meest bekeken recepten JANUARI

meest bekeken recepten

De eerste maand van het jaar is alweer bijna voorbij. Ben jij gestart met goede voornemen? En heb je het de hele maand volgehouden? Goed zo! Ik doe zelf absoluut niet aan goede voornemens. Wel heb ik na al het eten en snaaien in de december maand weer iets rustiger aangedaan en wat gezonder gegeten.

Hier was ik kennelijk niet de enige in, want de hele maand januari stond in het teken van gezond eten. Dat hier behoefte aan was, was wel duidelijk want de 3 meest bekeken recepten van januari hebben alle drie het woord ‘gezond’ in de titel! Benieuwd welke recepten het meest bekeken zijn?

 

Gezond brood beleg

gezond brood beleg

Wil je eens iets anders op brood dan een plakje kaas? Hier zijn 3 gezonde soorten broodbeleg te vinden. Klik op de afbeelding om het recept te bekijken!

 

Gezonde tussendoortjes

gezonde tussendoortjes

Gezond snacken is ook wel een dingetje heh, best lastig om gezond te eten als je veel onderweg bent. Maar de lekkerste en meest gezonde tussendoortjes maak je gewoon zelf! Klik op de afbeelding om het recept te bekijken!

 

Gezonde kokoskoekjes

gezonde tussendoortjes

Ben jij net als ik gek op kokos? Dan zijn deze gezonde kokoskoekjes echt iets voor jou. Je maakt ze met maar 3 ingrediënten! Klik op de afbeelding om het recept te bekijken!

 

 

Had jij deze gezonde recepten al bekeken?

 

Kop afbeelding: Pixabay.com

easy daily foodHi,

Wat leuk dat jij hier bent!

Ik deel hier al mijn lekkere, makkelijke en gezonde recepten! Denk aan een gezonde tiramisu, een snelle speculaas cheesecake en nog veel meer 😀

Daarnaast deel ik veel tips & tricks over afvallen zonder dieet. Bekijk hiervoor vooral ook even mijn ebook!

Zoek je een specifiek recept? Via de zoekfunctie rechts bovenin kan je het makkelijk vinden. Verder kan je hier van alles vinden, van lekkere weekmenu’s tot gezonde snacks en toetjes.

ENJOY!

-X- Marijke

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022