Meest bekeken recepten JULI

meest bekeken recepten

Sinds ik ben begonnen met koolhydraatarm eten ben ik veel nieuwe recepten aan het uitproberen. Niet alles lukt in een keer maar ik ben druk bezig met het maken van nieuwe dingen. Zo maakte ik laatst amandelmeel pannenkoekjes. Super lekker! Toen ik deze op mijn blog deelde, bleek wel dat ik niet de enige ben die graag nieuwe koolhydraatarme recepten uitprobeert.

Deze maand zijn de 3 best bekeken recepten namelijk allemaal koolhydraatarm! Maar geen zorgen, eet je nou niet specifiek koolhydraatarm? Dan zijn deze recepten nog steeds een aanrader 🙂

 

 Amandelmeel pannenkoekjes

amandelmeel pannenkoekjes

Ik snap heel goed waarom deze pannenkoekjes zo vaak bekeken zijn. Ze zijn namelijk, gezond, heeeeel lekker en ook nog eens koolhydraatarm. Nog niet geprobeerd? Echt doen dit weekend!

Klik op de afbeelding om naar het recept te gaan.

 

Weekmenu #35 Koolhydraatarm

koolhydraatarm weekmenu

Ik ben waarschijnlijk niet de enige die het lastig vind om koolhydraatarme avond maaltijden te bedenken. Want dit weekmenu staat deze maand op de 2e plek van meest bekeken recepten!

Klik op de afbeelding om het weekmenu te bekijken.

 

Cloud bread

cloud bread

Dit recept maakte ik een hele tijd geleden toen ik zelf nog niet koolhydraatarm at. Maar nu ik dus wel deze eet-stijl heb aangenomen eet ik deze cloud bread heel regelmatig. Lekker met een plakje kaas ertussen als tussendoortje.

Klik op de afbeelding om het recept te bekijken.

 

 

 

Dit waren de 3 meest bekeken recepten van de afgelopen maand. En eet jij nou niet koolhydraatarm? Dan zijn de recepten nog steeds een aanrader hoor 😉

 

 

Heb jij een recept uitgeprobeerd? Laat het dan zeker even weten op Facebook, Instagram of Twitter. Gebruik dan #EASYDAILYFOOD of tag mij in je foto. Vind ik leuk!

 

Kopafbeelding: Pixabay.nl

Dit vind je misschien ook leuk..