Menu van de week #1

Ik ga beginnen met het delen van mijn eigen week menu. Nadat ik de handige weekemenu’s had gezien op de site van club van relaxte moeders (waarin ze mij heeft genoemd, jeeej) & op de site van ohmyfoodness besloot ik om er zelf ook mee te beginnen. Ik hoor namelijk vaak om mij heen dat het soms een dagtaak is om 7 maaltijden te bedenken voor de komende week.

Misschien kan jij ook wel wat inspiratie gebruiken? Ik laat je vandaag zien wat wij de afgelopen week allemaal hebben gegeten. De foto’s zijn minder mooi dan normaal maar dat komt omdat wij dit ook echt ‘s avonds gegeten hebben. En ja dan is het al donker, dus zijn de foto’s niet zo mooi als normaal. Maar hé  het gaat tenslotte om de inspiratie 😉

 

Maandag

menu van de week

Maandag aten wij deze makkelijke Mexicaanse ovenschotel met nancho-topping. Diezelfde dag kwam dit recept ook online. Ik had er extra veel van gemaakt en ingevroren waardoor ik maandag lekker snel klaar was.

 

Dinsdag

menu van de week

Sushi! Ik had vandaag voor het eerst helemaal zelf sushi gemaakt en het was ontzettend lekker. Ik had ontzettend veel over en heb dit dan ook als avond eten gegeten. Voor mijn vriend en onze dochter maakte ik een simpele pasta.

 

Woensdag

menu van de week

Wederom iets uit de vriezer, deze vega curry met bloemkool. Een recept van mijn blog die ik heel vaak maak omdat wij het alle drie hier in huis lekker vinden. Ik maak altijd extra veel en vries dit in. Deze keer deed ik er nog kikkererwten door en ik heb er wat couscous bij gemaakt. Mijn dochter proefde deze dag voor het eerst koriander en was er helemaal gek op. Kan het mij niet voorstellen maar zij lust echt de meest bijzondere dingen!

 

Donderdag

menu van de week

Ik had nog een pak verse pasta van de AH over. Ik koop deze altijd als ze 1+1 gratis zijn, ze blijven namelijk erg lang goed. De pasta is binnen 6 minuten klaar dus je kan binnen 10 minuten eten, that’s how I like it! Ik grilde er een courgette bij en voegde wat restjes groente toe. Simpel maar lekker.

 

Vrijdag

menu van de week

Makkelijk en lekker eten om het weekend mee te beginnen, aardappelschrijfjes, broccoli en vissticks! Ik vind vissticks normaal gesproken niet zo lekker. Maar toen mijn vriend perongeluk ‘de verkeerde’ meenam hebben wij deze lekkere mosterd-dille vissticks ontdekt. Super lekker!

 

Zaterdag

menu van de week

Misschien had je het al gezien als je mij volgt op instagram, zaterdag gingen wij eten bij een wokrestaurant. Als ik romantisch uit eten ga met mijn vriend is dit nou niet het eerst waar ik aan denk. Maar het leek ons leuk om deze wok eens uit te proberen want het schijnt de beste van het noorden te zijn. Nou ik heb nog nooit zo’n groot wok restaurant gezien. Het was echt ontzettend lekker!

 

Zondag

menu van de week

Op zondag hadden wij de verjaardag van mijn nichtje en hadden hier al lekker veel gegeten. Wij hebben daarom alleen nog een soepje met stokbrood gegeten. Voor vandaag maakte ik deze prei soep en aten er een stokbroodje bij.

 

Als ik zo terug kijk op de afgelopen week zie ik dat ik wel erg vaak mijn eigen recepten eet haha. Ik ben mijn eigen grootste fan zeg maar 🙂 Nu ben ik natuurlijk heel benieuwd of jij het leuk vond om mijn weekmenu te zien? Ik ben erg benieuwd dus laat het vooral weten!

 

Volg jij EASYDAILYFOOD al op social Media?
FacebookTwitterPinterestInstagram

 

Dit vind je misschien ook leuk..