Menu van de week #12

Het vorige week menu was een weekmenu vanuit de camping in Frankrijk. Dit keer weer gewoon een menu vanuit huis! Voor ons in de vakantie alweer voorbij, al gaan we eind van de zomer nog een keer. Wij hebben namelijk nogal wat pech gehad deze vakantie waardoor het vakantiegevoel niiiiiet echt aanwezig was. Eind van de zomer gaan wij daarom voor de herkansing :). Maar goed, deze week weer lekker en makkelijk gegeten en alles weer op de foto gezet voor een nieuw ‘menu van de week’!

 

Maandag

menu van de week

Ik begin de week weer met een AVG’tje (aardappelen, ‘vlees’ en groente). Dit keer weer de makkelijke krieltjes van de Lidl, broccoli en een oosterseschijf. Gek genoeg branden deze schijven bij mij altijd aan. Dan sta ik er al 5 minuten met mijn neus boven op en gebeurd er niks, draai ik mij 1 seconde om en zijn ze zwart. Zo vreemd. Maar goed, dit keer maar lichtelijk verbrand dus prima om te eten. O en geen zorgen, mini-me eet geen verbrande stukjes hoor :).

 

Dinsdag

menu van de week

Vandaag aten wij gevulde zoete aardappel uit de oven. Het is dit recept. Ik heb de vulling alleen iets magerder gemaakt door crème fraîche light te gebruiken en magere kwark. Cashew noten erop voor een lekkere crunch en een simpele salade erbij. Je verkijkt je er echt op hoe goed zo’n aardappel vult. Bom vol na deze maaltijd.

 

Woensdag

menu van de week

Ik had vorige week 2 courgettes gekocht maar deze lagen onder in de koelkast en ik was ze een beetje vergeten. Hoe krijg je snel 2 courgettes op? Door er dit recept mee te maken! Ik heb de vulling ook hier een beetje aangepast. Lekkere geraspte kaas eroverheen en de maaltijd is weer compleet!

 

Donderdag

menu van de week

Eigenlijk gebruik ik tijdens het koken nooit pakjes en zakjes. Behalve tomatenpuree en curry pasta’s dan. Er is een currypasta voor noodles met ananas smaak. Die kreeg ik ook in een foodbox opgestuurd en ik zag het toevallig liggen in de supermarkt. Zooo lekker. Met verse ananas, paprika, noodles en gemarineerde vega-wokreepjes. Ik moet zeggen dat het een stuk lekkerder was dan je zou denken als je deze foto ziet haha.

 

Vrijdag

menu van de week

Vandaag eindelijk weer eens een nieuw recept uitgeprobeerd en het was ontzettend lekker. Het is de makkelijkste pasta salade ooit, met weinig ingrediënten en toch heel lekker. Recept komt binnenkort natuurlijk online zodat jij dit kan maken voor de volgende BBQ!

 

Zaterdag

menu van de week

Vandaag een BBQ bij mijn schoonouders omdat het eeeeindelijk mooi weer was, tegen de tijd dat wij zouden gaan eten begon het echter keihard te regenen. Beetje jammer! Maar goed, het eten was er niet minder lekker om. Ik at gemarineerde vega kipstukjes (van de vegetarische slager) en een paar lekkere garnalen spiesjes. Verder stokbroodjes met kruidenboter en een lekkere salade die mijn schoonmoeder had gemaakt!

 

Zondag

champignonsoep

Zaterdagavond hadden wij een feestje in Groningen wat ontzettend leuk was. Onze kleine sliep bij opa & oma dus konden wij lekker uitslapen. Ik kwam er achter dat we geen boodschappen in huis hadden om lekker avond eten van te maken. Daarom een grote bak champignonsoep uit de vriezer gehaald, donker stokbroodje erbij. Prima maaltijd voor een zondag. Ik was vergeten om een foto te maken dus ik heb de foto van de vorige keer dat ik het at toegevoegd. Recept komt binnenkort online, ik dacht eigenlijk dat het al online stond haha maar ben ik kennelijk vergeten te posten. 🙂

 

Dit was ons weekmenu van de afgelopen week. Nu hopen op een fantastische en zonnige week zodat we weer lekker zomers eten op tafel kunnen zetten!

 

 

Volg jij EASYDAILYFOOD al op social Media?
FacebookTwitterPinterestInstagram

 

Dit vind je misschien ook leuk..