Menu van de week #15

menu van de week

Het vorige weekmenu stond helemaal in het teken van gezond eten. Deze week nog steeds gezonde maaltijden maar wat minder uitgedacht dan het vorige weekmenu. Wij aten 2x pasta, gingen uiteten en probeerde een aantal nieuwe producten van Vivera (merk met vleesvervangers) uit!

 

 

Maandag

We beginnen deze week met een super makkelijke maaltijd, noodles met veel wokgroente en een vega snitzel. Ik kocht een grote zak voorgesneden Japanse wokgroente, en roerbakte dit met een lekker woksausje van Conimex. Normaal gesproken kruid ik noodles zelf maar af en toe zo’n flesje saus vind ik ook wel lekker. De foto ontbreekt omdat die op magische wijze van mijn camera verdwenen is ;).

 

Dinsdag

menu van de week

Een tijdje geleden zijn door een foutje alle foto’s van mijn website verdwenen. Die ben ik nu recept voor recept aan het terug plaatsen, maar sommige foto’s zijn niet terug te vinden. Van dit simpele pasta recept had ik nog nieuwe foto’s nodig dus dat aten we vandaag en ik heb meteen even nieuwe foto’s gemaakt voor bij het recept.

 

 

Woensdag

menu van de week

Deze week kreeg ik een fantastisch pakket van Vivera met allemaal verschillende soorten vleesvervangers. Vandaag probeerde ik de gemarineerde ‘kipstukjes’ en die waren zo ontzettend lekker. Wij aten dit met couscous met hier doorheen paprika, zoete aardappelblokjes, doperwten en tomaatjes. Wat kruiden er door en er stond weer een makkelijke maaltijd op tafel.

 

Donderdag

menu van de week

Vandaag aten we heel vroeg omdat ik om 19.00 naar de film BAD MOMS ging. De film draaide ook om 22.00 maar dat is voor dit oude-wijf te laat aangezien onze dochter meestal 6.15 al wakkeer is :D. Wij aten vanavond rosti rondjes uit de oven, een salade met veldsla, tomaat, komkommer en een beetje Parmezaanse kaas. Daarbij een Zoete-aardappel-pompoen-burger van Vivera. Deze burger was helaas geen succes. Hij bleef zacht en kreeg geen krokant randje. Verder weer een lekkere maaltijd :).

 

Vrijdag

menu van de week

Vandaag aten wij sinds lange tijd weer eens gezellig bij mijn ouders. Ik besloot voor ze te koken en maakte deze lekkere pasta met spinazie en ricotta. Omdat mijn ouders en vriend meer van vlees houden dan ik, heb ik er nog uitgebakken spekjes door gedaan. Was erg lekker!

 

Zaterdag

menu van de week

Eind van de middag zijn wij naar de nieuwe JASON BOURN film geweest, echt super gaaf. Daarna gingen wij lekker Sushi eten. Lekker dagje zo!

 

Zondag

menu van de week

Zo als wel vaker op zondag, had ik geen idee wat ik ging koken. Ik zag dat ik nog wat wraps in de vriezer had liggen (je kan ze namelijk gewoon in de open verpakking invriezen en er steeds 1 of 2 uithalen) en besloot weer eens wrap pizza’s te maken. Zo lekker en handig om restjes groente op te maken. Deze pizza bestaat uit home-made tomatensaus, tonijn, ui, kaas, bosui en paprika.

 

 

Dit was ons menu van de afgelopen week. Benieuwd wat jij deze week allemaal gaat koken!

 

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk..