Menu van de week #2

Twee weken geleden deelde ik het eerste weekmenu. Ik was erg benieuwd of jij als bezoeker dit leuk zou vinden om te zien. Kennelijk wel! Het menu is erg vaak bekeken en is dus een leuke manier om een beetje inspiratie op te doen voor de maaltijden voor de komende week. Deze week dus het menu van de week nummer 2!

 

Maandag

menu van de week

Vandaag aten we iets vroeger dan normaal. Het was nog licht genoeg voor mooie foto’s en dat kwam goed uit. Ik heb een nieuw noodles gerecht uitgeprobeerd en het was lekker! Ik heb meteen foto’s gemaakt dus het recept komt binnenkort online.

 

Dinsdag

menu van de week

De foto heeft een beetje een vreemde waas. Dit komt omdat wij vandaag juist laat aten en het te donker was voor een foto. Ik moest de foto daarom bewerken omdat je anders niet kon zien wat er op stond haha. Mijn schoonzusje at vandaag bij ons en we aten een lekkere noodles soep! Pinda’s, sesamzaadjes en krokante uitjes erbij. Lekker!

 

Woensdag

menu van de week

Woensdag aten wij ouderwetse stamppot boerenkool. Ik had nog een zak boerenkool in de vriezer liggen. Het was een tijdje geleden in de supermarkt 1+1 gratis en dan doe ik er altijd 1 in de vriezer. Handig! Wij eten eigenlijk nooit Hollandse kost. Ik vind het altijd veel werk en het koken duurt zo lang. Ik ben gewend om eten te maken dat in 15 minuten klaar is :). Onze dochter vind het echter super lekker dus maak het af en toe. Ik at er een vega burger bij met een lekkere klodder mosterd!

 

Donderdag

menu van de week

Wat dit is? Nooou een niet-zo-lekkere couscous salade. Het idee was goed maar zoals je op de foto kan zien, de uitvoering was geen succes. Ik maakte krokante zoete aardappel chips in de oven. Helaas bleven deze na 45 minuten in de oven nog steeds zo slap als een vaatdoekje. Ach ja, bij mij mislukt ook wel eens wat. Vandaar dat ik ook deze maaltijd gewoon toevoeg aan dit week menu, we hebben het tenslotte opgegeten :).

 

Vrijdag

menu van de week

Wat altijd lekker is, is een bordje pasta met mozzarella en tomaatjes. Ik heb weer een pak verse pasta gebruikt waardoor deze maaltijd in 10 minuten op tafel stond. Rucola, pijnboompitjes, tomaatjes en doperwten. Lekker en makkelijk!

 

Zaterdag

menu van de week

Zaterdag ging ik met mijn vriend en onze dochter even shoppen voor nieuwe kleding, altijd een goed idee als je het mij vraagt. Lekker koffie gedronken en ‘s middags wat klusjes in huis doen. Vond het toepasselijk om deze dag af te sluiten met een lekker bord patat!

 

Zondag

menu van de week

Zondag aten wij deze lekkere en vooral ontzettend makkelijke plaattaart. Gemaakt van bladerdeeg en met een lekkere topping van o.a. zoete aardappel en champignons. Mijn dochter vond alleen de ‘korst’ lekker (alleen het bladerdeeg dus) maar goed wij vonden het wel erg lekker. Wij aten er een simpele salade bij. Recept komt komende vrijdag online want dit is echt perfect weekend eten! O en ik at stiekem 3 van deze stukken hoor 🙂

 

Heb jij deze week nog iets lekkers gegeten wat ik ook moet proberen? Altijd leuk om te horen wat jouw favoriete gerecht is!

 

Volg jij EASYDAILYFOOD al op social Media?
FacebookTwitterPinterestInstagram

 

Dit vind je misschien ook leuk..