Menu van de week #3

Het menu van vorige week was weer een hele lekkere. Zo probeerde ik een nieuw gerecht uit, waarvan het recept afgelopen vrijdag online kwam. At ik voor het eerst linzen en at ik voor de zoveelste keer dezelfde favoriete ovenschotel. Kan jij wel wat inspiratie gebruiken voor de komende week? Kijk dan snel verder en wie weet zit er iets tussen dat jij deze week wilt gaan maken!

 

Maandag

menu van de week

Maandag begon ik de week met een linzen curry. Dit was de allereerste keer dat ik linzen heb gegeten. Eerlijk gezegd deden linzen mij altijd een beetje aan ‘geiten-wollen-sokken-mensen’ denken. Niet dat er wat mis is met wollen sokken maar je snapt misschien wat ik bedoel. Maar eigenlijk was het hartstikke lekker! Ook nog eens snel klaar, dus dit ga ik zeker vaker maken. Deze versie was niet zoooo lekker dat ik er een recept van ga delen maar ga er binnenkort weer mee aan de slag!

 

Dinsdag

menu van de week

Omdat ik allemaal recepten wou gaan proberen had ik van alles in huis gehaald. Uiteindelijk weinig nieuwe recepten geprobeerd dus ik had van alles ‘over’. Daarom een salade met ijsbergsla, tomaatjes, appel en komkommer met een Tahin-yoghurt dressing. Verder bloemkool, aardappeltjes en een vega snitzel. Dit is trouwens de allerlekkerste vega snitzel die er is, trust me, ik heb er al heel veel geprobeerd. Deze is van het AH huismerk. Zelf mijn vriend (die graag vlees eet) vind deze burger ontzettend lekker.

 

Woensdag

menu van de week

We aten alwéér deze Mexicaanse ovenschotel met nacho topping. Echt waar deze ovenschotel is zo makkelijk en zo lekker. Wil je deze ovenschotel proberen? Het recept kan je hier vinden. Maak extra extra extra veel en vries dit in 1 of 2-persoons porties in. Dan hoef je de volgende keer alleen wat nacho’s en kaas te kopen en heb je weer een lekkere maaltijd.

 

Donderdag

menu van de week

Bij gebrek aan inspiratie, en omdat deze burger altijd lekker is, aten wij nog een keer een vega snitzel. Dit keer met krokant gebakken krieltjes en een witlof salade met mosterd dressing. Die maak je door een 2 theelepel mosterd te mengen met 2 eetlepel olijfolie en 2 theelepel honing. Beetje peper erbij en je dressing is klaar!

 

Vrijdag

menu van de week

Vrijdag at mijn vriend niet thuis i.v.m. zijn werk dus aten mijn mini-me en ik deze gezondere pannenkoeken! Alle ingrediënten voor deze pannenkoeken kan je standaard in huis hebben. Dus een kant-en-klaar pak heb je zeker niet nodig met dit makkelijke recept.

 

Zaterdag

menu van de week

Zaterdag had ik zin om weer een nieuw gerecht te maken voor op mijn blog. Ik kocht verschillende ingrediënten en maakte er deze lekkere mihoen met krokante zalm blokjes van. Ontzettend lekker! Extra bonus was dat onze mini van bijna 3 het ook heerlijk vond. Altijd mooi meegenomen! Het recept kwam afgelopen vrijdag online en kan je hier vinden.

 

Zondag

menu van de week

Kennelijk was ik in Aziatische sfeer dit weekend, gister mihoen en vandaag het makkelijkste recept ooit, thaise kokossoep. Het recept kan je hier vinden. Dit eten is letterlijk binnen 10 minuten klaar en wij vinden het alle 3 ontzettend lekker hier thuis. Perfect om het eet-weekje weer mee af te sluiten!

 

Dit was alweer het 3e menu van de week! Vanaf nu ga ik om de week op maandag ons menu van de week delen. Elke week lijkt mij namelijk een beetje saai voor jou om te lezen. Vandaar om de week!

 

Volg jij EASYDAILYFOOD al op social Media?
FacebookTwitterPinterestInstagram

 

Dit vind je misschien ook leuk..