Menu van de week #6

In het vorige weekmenu zei ik het ook al, maar we hebben deze week weer zooo lekker gegeten. Ik probeerde een nieuw recept voor de ‘foodblog-swap’ die echt ontzettend lekker was. Daarbij wat snelle maaltijden en een ‘gouwe-ouwe’ die nooit verveeld en als afsluiter een home-made soepje. Nog geen idee wat jij gaat eten deze week? Misschien brengt dit menu van de week #6 je op ideeën!

 

Maandag

menu van de week

Ik zag laatst op 24-kitchen dat iemand zelf zoete aardappelblokjes maakte. Nou dit was zo ontzettend makkelijk dat ik dat meteen diezelfde avond heb geprobeerd. Gewoon een rauwe zoete aardappel in blokjes snijden, kruiden eroverheen doen die je lekker lijken en dan 20 minuten bakken in een beetje olijfolie. Super lekker! Daarbij wat groene groente en vega-wokreepjes.

 

Dinsdag

menu van de week

Misschien had je hier al gelezen dat ik gek op ben op items met panda’s erop en dat ik o.a. dit bord mocht ontvangen. Dit ontzettend leuke panda bord maakt eten voor mijn mini-me echt nog makkelijker. Ze is namelijk zowieso al een goede eter maar nu vond ze het nog leuker. Het ziet er dan ook super leuk uit.

 

Woensdag

menu van de week

Soms heb je van die succes recepten die iedereen lust. Zo ook deze gevulde courgette. Super makkelijk om de vulling te maken en dan kort in de oven. Easy peasy! Bonus is dat het echt een pizza smaak heeft, terwijl het eigenlijk gewoon veel groente is.

 

Donderdag

menu van de week

Voor de tweede keer deze week noodles. Dit keer met een oosterse-vega-schijf, verschillende groentes, taugé, bamboescheuten, pinda’s en een eitje. Lekker makkelijk en ook weer lekker snel op tafel!

 

Vrijdag

Menu van de week

Vandaag at onze kleine bij opa & oma en hadden wij dus ‘vrije-keuze’ omdat het niet geschikt hoeft te zijn voor onze kleine. We hebben daarom een heerlijk broodje hamburger gegeten! Voor mijn vriend vlees en voor mij de aller lekkerste vega-buger, namelijk die van de ‘vegetarische slager’. Zo lekker!

 

Zaterdag

Menu van de week

Vorige maand deed ik voor het eerst mee met de ‘foodblog-swap’. Hierbij kook je van een andere foodblog en moet je het recept een beetje aanpassen naar je eigen smaak. Ik probeerde mijn eigen versie van oosterse taco’s. Nou kan ik wel zeggen dat deze goed gelukt zijn! Het recept kwam afgelopen vrijdag online en is hier te lezen.

 

Zondag

menu van de week

Perfect zondag eten, home-made soep met stokbrood en hummus. Ik maak altijd een hele grote pan soep zodat ik de helft in de vriezer kan doen. Lekker makkelijk voor de volgende keer. Het recept voor de tomatensoep kan je hier vinden en de home-made hummus vind je hier!

 

Heb jij deze week nog iets lekkers gegeten wat ik ook moet proberen? Altijd leuk om te horen wat jouw favoriete gerecht is!

 

Volg jij EASYDAILYFOOD al op social Media?
FacebookTwitterPinterestInstagram