Menu van de week #11 (op de camping)

Als jij dit leest zit ik nog lekker een paar dagen in Frankrijk! De afgelopen week heb ik van ons avond eten op de camping foto’s gemaakt voor een nieuw menu van de week! Dit keer dus vanuit een camping in Frankrijk. Echt kamperen is het niet hoor, ik houd namelijk wel van een beetje luxe. Wij hadden een grote stacaravan gehuurd die van alle gemakken voorzien was. Bij binnenkomst schrok ik gewoon van de enorme keuken haha. Ook de koelkast was gewoon even groot als mijn koelkast thuis. Lekker makkelijk! Ik heb deze week super makkelijk gekookt, want ik heb tenslotte ook vakantie :). Benieuwd wat wij eten/koken tijdens de vakantie?

 

Maandag

menu van de week

Op maandag meteen even boodschappen gedaan bij een grote supermarkt in de buurt. Ik vind het zelf altijd leuk om in het buitenland door de supermarkt te lopen en nieuwe dingen te zoeken. Maar aangezien dit nou niet echt een hobby is van mijn vriend en onze dochter heb ik even snel wat dingen in de winkelwagen gegooid zodat wij voor een paar dagen eten zouden hebben. Vandaag aten wij gebakken aardappeltjes met een lekker krokant visje en een simpele salade.

 

Dinsdag

menu van de week

Vandaag zijn wij een stuk gaan rijden om de omgeving een beetje te bekijken. Nou is er hier in de buurt niet super veel te doen, dus na een hele tijd rijden zijn we even gestopt bij een Mc Donalds. Kon onze kleine even lekker spelen en hier aten wij een patatje. Opzich helemaal niet lekker haha maar konden geen ander eettentje vinden. ’s avonds maakte ik een grote salade met avocado, tomaten, rucola en mozzarella. Daarbij kipnuggets voor vriend en dochter. Voor mij vega-nuggets die heel lekker waren!

 

Woensdag

menu van de week

Op maandag hadden we een kar vol boodschappen gedaan maar niet helemaal goed nagedacht over welke maaltijden ik er mee ging maken, hoeft natuurlijk ook niet, zijn tenslotte op vakantie. Maar daarom vandaag weer gebakken aardappeltjes. Dit keer met broccoli en vega balletjes. Ook deze vega balletjes waren erg lekker, veel keus hier aan vega producten in de grote supermarkten. Super!

 

Donderdag

menu van de week

Vandaag was het ontzettend warm op de camping en hebben wij de hele dag bij het strandje dat op de camping zit gelegen. Echt vakantie gevoel! Na een dagje strand had ik geen zin om veel moeite te doen voor een avond maaltijd. Het werd daarom deze couscous met groente die ik in kleine blokjes heb gesneden, zoals paprika, wortel en tomaatjes. Beetje sla eronder en verse zalm erbij. Lekker!

 

Vrijdag

menu van de week

Mijn vriend wou graag broodje hamburger eten. Nou daar zeg ik geen nee tegen hoor. Super lekker vind ik dat. Het broodje even opwarmen (dit keer in de magnetron) en dan even kort in de pan leggen waarin je de burger hebt gebakken. Super lekker. Voor mij een vega burger die ook weer verassend lekker was. Ik had nog salsa in de koelkast staan, voor bij de tortilla chips van de avond ervoor, die deed ik onder de burger. Wat tomaat en komkommer erbij en klaar!

 

Zaterdag

menu van de week

Op de camping is niet zoveel keus qua afhaal maaltijden en we besloten toch een lekker snack te bestellen. Aangezien er heel veel Engelse gasten op deze camping zijn stond er fish&chips op het menu. Ik had er erg zin want ik houd wel van een gefrituurd visje. Maar ooo wat was dit vies zeg. De vis had een hele vieze smaak en de patat droop van het vet. Bah. Na een paar happen laten staan en bij onze stacaracan maar een flinke bak yoghurt op gegeten.

 

Zondag

menu van de week

Gister hadden wij nog een paar boodschapjes gedaan omdat ik zin had in een lekkere pasta. Ik had een pakje volkoren pasta van huis meegenomen (dit is mijn favoriet). Wij kochten nog wat andere ingrediënten en ik maakte hiermee deze snelle en lekkere pasta al tonno!

 

Dit was mijn weekmenu op de camping in Frankrijk! Wij zitten nog 1 of 2 dagen op de camping en gaan dan weer naar huis. We hebben hier een hele leuke vakantie gehad ondanks dat het niet altijd mooi weer was. Meer vakantie foto’s zien? Kijk dan even op mijn instagram pagina!

 

 

Volg jij EASYDAILYFOOD al op social Media?
FacebookTwitterPinterestInstagram