Menu van de week #7

Vorige week was het echt heerlijk weer (behalve in het weekend dan)! Ik merk dat ik dan altijd minder zin heb om te koken omdat ik lekker buiten wil zitten. Gelukkig is het toch gelukt om eten op tafel te zetten 😉 Ook at ik 2 dagen buiten de deur! Benieuwd wat ik deze week allemaal op tafel heb gezet?

 

Maandag

Menu van de week

We beginnen de week met deze ‘ovenschotel uit de pan‘ en kibbeling uit de oven van Iglo. Het is natuurlijk geen echte ovenschotel maar heeft wel precies dezelfde smaak. Erg lekker! Ik probeerde voor het eerst de kibbeling van Iglo, wij vonden ‘m op zich wel lekker maar smaakt eigenlijk gewoon naar visstick en heeft niet de echte kibbeling smaak.

 

Dinsdag

menu van de week

Vandaag spaghetti al tonno! De allereerste 5 euro maaltijd van de nieuwe reeks budget maaltijden. Het recept kwam afgelopen woensdag online. Het was zo lekker dat ik het meteen de volgende dag online heb gezet. Meer weten over de spelregels van de 5 euro maaltijden, of het spaghetti al tonno recept bekijken? Klik dan op de blauwe tekst.

 

Woensdag

menu van de week

Het was alweer een tijdje geleden dat wij couscous hebben gegeten dus vandaag weer eens een couscous maaltijd. Tot 3 jaar geleden had ik dit nog nooit gegeten maar het is eigenlijk nog makkelijker dan een pasta in elkaar flansen. Dit keer volkoren couscous gekocht en dat vult echt ontzettend goed. Gewokt met veel groente en daaroverheen peper, zout, kurkuma en een beetje paprikapoeder!

 

Donderdag

menu van de week

Vandaag aten wij bij mijn schoonmoeder want zij was jarig! Er werd heerlijk voor ons gekookt door de jarige jet. Wij kregen verse zalm, 2 soorten aardappeltjes en een lekker salade. Als toetje nog 2 soorten ijs. Heer-lijk!

 

Vrijdag

menu van de week

Ook vandaag niet gekookt! Ik ging namelijk uiteten met mijn beste vriendinnetje die ik al ontzettend lang niet had gezien. We gingen lekker sushi eten, nou dat is altijd een fantastisch idee! Omdat dit restaurant een all-in prijs heeft, eet ik toch altijd nét iets te veel haha. Maar lekker is het zeker!

 

Zaterdag

menu van de week

Vandaag een simpel gerechtje, noodles met groente die nog over waren en op moesten. Beetje wortel, sugar snaps en bosui. Daaroverheen sesamzaadjes, pinda’s en gebakken uitjes. Lekker makkelijk!

 

Zondag

menu van de week

Ik had nog aardappelschijfjes in de koelkast liggen die op moesten, samen met een zak wortelen. Nou had ik hier totaal geen zin in maar vriend en mini-me gelukkig wel. Dus zij aten aardappelschijfjes met gekookte wortels en een vega burger. Ik maakte voor mijzelf een lekkere salade met een puntpaprika, tomaat en een avocado. Er overheen balsamico creme en klaar! O en de wortels heb ik niet opgegeten, vind gekookte wortelen echt niet lekker :).

 

Dat was alweer weekmenu # 7! Heb jij deze week nog iets lekkers gegeten wat ik ook moet proberen?

 

Volg jij EASYDAILYFOOD al op social Media?
FacebookTwitterPinterestInstagram