Menu van de week #8

De afgelopen week was het mooie weer ver te zoeken, behalve afgelopen weekend! Wanneer het lekker warm is heb ik altijd minder zin om te koken want dan wil ik lekker in de tuin zitten. Deze week geen last van gehad dus want buiten zitten was niet echt lekker zonder de zon. Een gewoon eetweekje dus deze week met op donderdag mijn favoriete eten, want ik was die dag jarig. Op vrijdag een feestje met een BBQ!

 

Maandag

menu van de week

Wij beginnen de week met een gezonde couscous salade met gegrilde groente. Daarbij paprika, tomaat en blokjes avocado. Lekker en gezond! Om de couscous wat smaak te geven laat ik het altijd wellen met een bouillonblokje en voeg ik paprikapoeder en kurkumapoeder toe. Beetje olijfolie en dan smaakt het prima!

 

Dinsdag

menu van de week

Even serieus, hoe leuk zien deze lasagne cups eruit! Ik heb ze niet zelf bedacht, maar wel zelf gemaakt. Telt ook toch? Voor de foodblogswap (een groep waarin foodbloggers van elkaars website koken) mocht ik deze leuke cups maken. Ze waren echt ontzettend lekker! Afgelopen vrijdag kwam het recept online, je kan het hier terug vinden.

 

Woensdag

menu van de week

Ik had nog wat ingrediënten over van de lasagne cups en maakte hiervan een 2 persoons lasagne. Lekker veel salade erbij en de maaltijd voor vandaag was weer compleet! Trouwens de allereerste keer dat ik zelf lasagne heb gemaakt! Ga ik zeker vaker doen want het is eigenlijk ontzettend makkelijk.

 

Donderdag

menu van de week

Wooohoooo vandaag was ik jarig! En als je jarig bent mag je kiezen wat je gaat eten natuurlijk. Eigenlijk een beetje onzin want ik kies altijd wat we eten, maar goed. Ik koos natuurlijk Sushi! Het enige afhaal eten wat echt lekker is. Opgehaald door vriend en mini-me dus ik voelde mij helemaal jarig.

 

Vrijdag

menu van de week

Vandaag ging mijn vader met pensioen en had zijn laatste werkdag. Zijn werkgever gaf een ontzettend leuk feest met een enorme BBQ. Heel erg gezellig gehad. Uiteraard zijn er altijd weinig opties als je bij iemand gaat BBQ’en aangezien ik geen vlees eet. Maar er was gelukkig genoeg salade, aardappeltjes en stokbrood.

 

Zaterdag

menu van de week

Deze makkelijke zoete aardappelblokjes zijn toch wel favoriet hier in huis. Zoete aardappelen blijven echt ontzettend lang goed en is iets wat ik dus altijd in huis heb. De puntpaprika’s zijn de laatste tijd weer een stuk goedkoper en nam ik daarom mee. Ik maakte er dit recept van. Samen met zoete aardappelblokjes en een lekkere salade van geitenkaas, appel, tomaatjes en rucola.

 

Zondag

menu van de week

Dit weekend was er een food festival in mijn woonplaats. Dit is op zich al heel bijzonder want ik woon in een soort dorp, maar goed. Vandaag lekker gegeten en gedronken tijdens dit feed festival. Ik koos voor een vegan-burger die echt ontzettend lekker was!

 

Dat was alweer weekmenu # 8! Heb jij deze week nog iets lekkers gegeten wat ik ook moet proberen?

 

Volg jij EASYDAILYFOOD al op social Media?
FacebookTwitterPinterestInstagram

 

Dit vind je misschien ook leuk..