Mijn eigen EASY DAILY FOOD muesli!

EASY DAILY FOOD muesli

I love ontbijt. Als ik voor de rest van mijn leven nog maar 1 maaltijd mocht eten dan was dat een bak kwark met toppings. Echt :D. Dus toen MyMuesli en ik gingen samenwerken was ik dolblij. Zij zijn namelijk, net als ik, dol op ontbijt!

 

EASY DAILY FOOD muesli

Nadat wij al een aantal maanden hadden samengewerkt besloten wij om samen een muesli uit te brengen. Ik heb deze muesli helemaal zelf samengesteld met ingrediënten die ik wil eten. Zo heb ik meerdere mixen gemaakt, geprobeerd, getest en uiteindelijk is er een super mix uitgekomen. Dé EASY DAILY FOOD muesli mix!

 

Mijn eigen muesli

Ik heb een muesli gemaakt met lekker veel crunch, pure chocolade bolletjes, choco schijfjes en havervlokken voor de vezels wat zorgt voor een lekker voldaan gevoel. Én het geheime ingrediënt is natuurlijk liefde! In de vorm van crunchie roze hartjes 💖. Je kan je misschien wel voorstellen dat dit voor mij als ontbijt lover, echt een dream come true is 🤗🎉

EASY DAILY FOOD muesli

 

Calorieën in muesli

En niet onbelangrijk, ik heb er ook goed gelet dat het een calorie vriendelijke muesli is! Een bakje kwark van 250 gram met 30 gram van deze muesli is namelijk slechts 252 calorieën 😉🤗

 

Muesli bestellen

Wil jij deze lekker muesli uitproberen? Klik dan hier op deze link om naar de bestel pagina te gaan. Op deze pagina kan jij mijn eigen ‘my muesli’ pagina vinden. En heb jij de muesli besteld? Laat het dan vooral even weten op instagram! Jij kan mij vinden onder @easydailyfoodcom.

Ik ben zo benieuwd wat jij van de muesli vindt!

EASY DAILY FOOD muesli

 

 

Liefs Marijke

 

 

profiel foto instagram

Hi,

Leuk dat jij er bent! Ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Ik laat jou graag zien dat je zelfs met deze makkelijke en lekkere recepten gewoon kan afvallen.

Bekijk mijn duidelijke stappenplan hier!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop